Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά μιλάει για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη (Vid)

Άρης Μακρής: Για πρώτη φορά μιλάει για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη (Vid)

Τι ζήτησε από την πρώην σύντροφό του να κάνει.

Αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε ένα από τα πρόσωπα των ημερών, ο Άρης Μακρής, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση κακοποίησης της Άννας-Μαρίας Βέλλη το 2021, ύστερα από σχετικά πρόσφατη συνέντευξη της τελευταίας στην οποία όμως ουδέποτε κατονόμασε τον κακοποιητή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν εξαίρεσε από τους πιθανούς κακοποιητές της έναν από τους πρώην της, με αποτέλεσμα τα σχόλια στα social media να γεμίσουν από ακόλουθούς της που κατονόμαζαν ή φωτογράφιζαν τον Άρη Μακρή.

Μετά από μία ανάρτηση του Μακρή στο Instagram, ο ίδιος ήρθε η στιγμή να μιλήσει και στην τηλεόραση.

«Έχουμε χωρίσει εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, έκτοτε δεν έχουμε επαφές. Όταν άρχισε να παίρνει έκταση το συγκεκριμένο θέμα, άρχισε να συνδυάζεται το όνομά μου με αυτό του κακοποιητή. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να μιλήσω μαζί της και να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη φήμη. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πολύ αφηρημένα και βήμα-βήμα στοχοποιήθηκα εγώ από τον κόσμο όλο και πιο πολύ από τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις της αυτές και πια δεν μπορούσα να το αγνοήσω και γι’ αυτό και αναγκάστηκα να πάρω θέση… και δεν ήθελα καθόλου να το κάνω.

Υπάρχει ένα μαύρο σύννεφο γύρω από το κεφάλι μου μου που μου έχει προκαλέσει αποτελέσματα και στη σχέση μου και στην οικογένειά μου και στη δουλειά μου. Έχω σχέση. Η κοπέλα μου έχει πέσει από τα σύννεφα, για το αν αναφέρεται σε εμένα όλο αυτό γιατί δεν έχει δει ποτέ τίποτα. Όπως και η οικογένειά μου που ξέρουν τι παιδί έχουν μεγαλώσει, τι ποιότητα έχει ο χαρακτήρας του και τι παιδεία μου έχουν δώσει» δήλωσε αρχικά ο Άρης Μακρής.

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να επικοινωνήσω με κανέναν. Δεν είχα τον λόγο να επικοινωνήσω αρχικά. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Είναι ένας εδώ έξω στο πάρκινγκ και σπάει τα τζάμια ενός αυτοκινήτου και βγαίνω εγώ και λέω Δεν είμαι εγώ». Γιατι; Τι; Γιατί να έχω την ανάγκη να το πω αν δεν εχω στο μυαλό μου ότι είμαι εγώ που τα σπάει. Όλο αυτό παίρνει μία διάσταση και μία συνέχεια και ακούγεται ‘ο Άρης είναι ο κακοποιητής’. Καλούμαι ενώ δεν πρέπει να βγω και να πω ‘παιδιά δεν είμαι εγώ’», είπε μεταξύ άλλων.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν την είχε μπροστά του τι θα της έλεγε και ο Άρης Μακρής απάντησε:

«Δηλώνω στην ίδια και σε όλους, ρητά και κατηγορηματικά ότι αν εκείνη έχει κακοποιηθεί, εγώ δεν είμαι ο κακοποιητής. Και επιπλέον, προκαλώ και παρακαλώ την ίδια να πει το όνομα, ώστε να καθαρίσει και εμένα η θέση μου. Όλο αυτό έχει πάρει μία διάσταση ενός λαϊκού δικαστηρίου που ο καθένας λέει τη γνώμη του που είναι πολύ σεβαστή, αλλά υπάρχουν γνώμες και των δύο πλευρών. Είναι μία σοβαρή κατάσταση η κακοποίηση, δε μπορεί να αιωρείται. Η αλήθεια είναι ότι μου είχε μιλήσει ότι είχε μία κακοποιητική σχέση στο παρελθόν αλλά ποτέ με όλες αυτές τις λεπτομέρειες και ποτέ με αυτήν την κατάσταση.

Δεν είχα θέμα με το θέατρο. Υπήρξε ένα χαλασμένο τηλέφωνο ως προς αυτό. Συνεχίζονται οι πρόβες, με εμένα μέσα και η παράσταση θα γίνει κανονικά. Έχω νιώσει ότι αυτόν τον καιρό χάνω δουλειές, όμως δε μπορώ να το πω με σιγουριά. Ο καθένας έχει τους χρόνους του να πει ό,τι είναι να πει. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει στη θέση του θύματος ο φόβος και οι οποιαδήποτε λόγοι είναι σεβαστοί. Όμως όταν πρόκειται για μία διαρκή και μεθοδευμένη κατάσταση αναπαραγωγής ενός συγκεκριμένου γεγονότος, για ποιον φόβο μιλάμε;

Όταν βγαίνεις με παρρησία και περηφάνια του γεγονότος ότι το λες… Μου κάνει εντύπωση ότι διατηρεί μία κατάσταση με την ‘ασφάλεια’ του ότι δεν λέει το όνομα του κακοποιητή. Οπότε αυτή η ασφάλεια της δίνει το δικαίωμα να λέει την ιστορία της χωρίς αντίλογο».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.