Σία Κοσιώνη: Εκτός ΣΚΑΪ το νέο της επαγγελματικό βήμα

Οριστική η απόφαση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Οι φήμες και η απάντηση του ΣΚΑΪ.

Σε μια ρηξικέλευθη απόφαση, που αν μη τι άλλο αλλάζει το τηλεοπτικό τοπίο, προχωρά ο ΣΚΑΪ ενόψει της νέας σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου θα αυξήσει, ως αποφασίστηκε, τη… δοσολογία της ενημέρωσης στο πρόγραμμά του, αφιερώνοντας όλη την πρωινή ζώνη έως τις 14:00 το μεσημέρι, σε αμιγώς ενημερωτικές εκπομπές, μεταφέροντας όλα τα ψυχαγωγικά προγράμματα στην απογευματινή ζώνη.

Εξ ου και στις 12:00, μετά τους «Αταίριαστους», θα κάνει εκπομπή ο Αρης Πορτοσάλτε.

Παράλληλα η διοίκηση του ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην εντάξει καμία ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή τη νέα σεζόν, καταργώντας την από οποιαδήποτε ζώνη του προγράμματός του. Η εν λόγω απόφαση σχετίζεται με τον ευρύτερο σχεδιασμό του καναλιού να μειώσει το κόστος και να περιοριστεί πλέον μόνο σε μαγνητοσκοπημένα ριάλιτι αλλά και τηλεπαιχνίδια.

Εκ νέου συζητήσεις του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Μπακοδήμου θα γίνουν μετά το Πάσχα. Αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, το πιθανότερο είναι οι δύο παρουσιάστριες να ολοκληρώσουν στο τέλος της σεζόν τη συνεργασία τους. Για την απογευματινή ζώνη 15:00 – 17:00 ίσως διατηρηθεί το «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Από τηλεπαιχνίδια, ο Χρήστος Φερεντίνος θα αφήσει τον «Μονομάχο» και θα επιστρέψει με το «Still standing», ενώ για το «My style rocks», που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου, δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις.

Τέλος, φημολογία και συγκεκριμένα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για αλλαγή (και) στο δελτίο του ΣΚΑΪ και σκέψεις η Σία Κοσιώνη να μετακινηθεί σε άλλο ρόλο. Από το κανάλι το διαψεύδουν πάντως. Μετά βδελυγμίας…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.