Τίτλοι τέλους για επιτυχημένη εκπομπή του ALPHA

Αναπάντεχο τέλος από τον ALPHA – Η εκπομπή που ολοκληρώνεται παρά την υψηλή τηλεθέαση

Μετά από 4 σεζόν στο κανάλι.

Η ενίσχυση του ψυχαγωγικού κομματιού του ALPHA και η θέληση της Τατιάνας Στεφανίδου να συνεχίσει να παρουσιάζει ενημερωτικές εκπομπές, οδηγούν τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών σε οριστικό αδιέξοδο, όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον Μελάς blog του newsit.gr η εκπομπή Τ-Live διανύει την τελευταία της σεζόν στο κανάλι της Κάντζας με το κανάλι να αλλάζει στρατηγική προς πιο ψυχαγωγικές εκπομπές. Οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου της Τατιάνας Στεφανίδου, οι οποίες ξεκίνησαν πριν το Πάσχα, δεν ολοκληρώθηκαν θετικά, αφού οι δύο πλευρές φαίνεται να θέλουν άλλα πράγματα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του δημοσιογράφου, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ήδη δύο προτάσεις από άλλα κανάλια για να μεταφέρει την εκπομπή της ή παρόμοιου ύφους εκπομπή. Το διαζύγιο δεν μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα, αφού τρέχει το ισχύον συμβόλαιο, πολύ σύντομα όμως θα υπάρξει ανακοίνωση από τον σταθμό για το φινάλε της συνεργασίας του με την έμπειρη παρουσιάστρια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρίσκεται στον ALPHA από το 2020 όταν και ανέλαβε την παρουσίαση του απογευματινού ενημερωτικού μαγκαζίνο T-Live.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.