Μήπως να δίναμε λίγη παραπάνω σημασία σ’ αυτό που είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τον Βασίλη Καρρά;

Μήπως να δίναμε λίγη παραπάνω σημασία σ’ αυτό που είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τον Βασίλη Καρρά;

Ρητορικό το ερώτημα…

Στην κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα μίλησε ο Φίλιππος Πλιάτσικας για τη μουσική μας ιστορία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά πριν αρκετές δεκαετίας στο ντουέτο των Πυξ Λαξ με τον λαϊκό αοιδό, το οποίο είχε αντιμετωπιστεί με καχυποψία και στερεότυπα με μουσικές προκαταλύψεις.

«Οι Πυξ Λαξ είναι πάντα ενεργοί, είναι το μεγαλύτερο κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική, νιώθω τυχερός και ευγνώμων που έχει δημιουργηθεί αυτή η σχέση εδώ και τόσα χρόνια».

«Κάθε εποχή έχει τα δικά της γνωρίσματα και μόδες. Μπορεί κάτι που φαίνεται φαινομενικά άκομψο ή άσχημο στην αρχή, μέσα από τον βούρκο να ξεπηδήσουν διαμάντια. Μπορεί κάποια από αυτά τα παιδιά να βρούνε ένα δρόμο που θα μας εκπλήξει αργότερα.

Όταν προσπαθήσαμε να συγκεράσουμε την αγάπη που έχουμε για την ροκ μουσική με την αγάπη και την λαϊκή και παραδοσιακή μουσική είχαμε φάει πολύ ξύλο. Όταν συνεργαστήκαμε με τον Βασίλη Καρρά ήμασταν δακτυλοδεικτούμενοι από ένα χώρο που αυτοαποκαλείται έντεχνος».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.