«Είναι κλεμμένο»: Οι 2 νέοι που πήραν επένδυση απ’ τη Μαρία ενώ όλοι οι άλλοι Dragons τους τα έχωναν (Vid)

«Είναι κλεμμένο»: Οι 2 νέοι που πήραν επένδυση απ’ τη Μαρία ενώ όλοι οι άλλοι Dragons τους τα έχωναν (Vid)

Στο τέλος βρέθηκε η άκρη για επένδυση.

Ενστάσεις αλλά και μία τελικά συμφωνία είχε το Dragon’s Den με μία επενδύτρια να δίνει τα χρήματα που ζητούσαν οι επιχειρηματίες ενώ δύο dragons όχι μόνο έκαναν πίσω αλλά δεν μπορούσαν να φανταστούν πώς η νέα ιδέα δε θα έχει νομικά προβλήματα. Ο λόγος; Το όνομα ακουστικά ήταν ολόιδιο με άλλη επιχείρηση, γραπτώς όμως άλλαζε κατά ένα L.

Οι Μάριος Αργυρίου και Σέργιος Ντορν παρουσίασαν την ιδέα για το Hero Traveller, μία ελληνική εταιρεία bookinh η οποία έχοντας συνδρομή 10€ τον μήνα δεν παίρνει καθόλου ποσοστά από τις κρατήσεις των οικοδεσποτών λύνοντας τα χέρια σε 700.000 επιχειρήσεις τουρισμού που υπάρχουν στον ελληνικό χώρο.

O Demetrios Mellios ακούγοντας το όνομα της εταιρείας πήρε τον λόγο και τους επεσήμανε ότι αυτό το brand υπάρχει ήδη. Όταν οι επιχειρηματίες πρόσθεσαν ότι το ξέρουν και αφορά μία αντίστοιχη εταιρεία που δραστηριοποιείται μόνο στη Δανία αλλά η δική τους διαφέρει γιατί γράφεται με δύο L, δηλαδή HERO TRAVELLER αντί για HERO TRAVELER που είναι η δαέζικη. Αυτό θεωρούν ότι νομικά τους καλύπτει, είπε ο ένας επιχειρηματίας με τον Demetrios Mallios να του λέει ότι δε γίνεται να το πιστεύει αυτό.

Τελικά η Μαρία Χατζηστεφανή υπό όρους συμφώνησε να επενδύσει έναντι του 10% της εταιρείας αν και εφόσον σε 6 μήνες ο τζίρος της εταιρείας είναι αυτός που υποσχέθηκαν οι επιχειρηματίες, 240.000€ δηλαδή.

@dragonsdengr Ηρωική ήταν τελικά η έξοδος του Μάριου Αργυρού και του Σέργιου Ντορν από το Dragons’ Den. Γιατί παρά τις ενστάσεις του Demetrios, η Μαρία επένδυσε στη Hero Traveller (με δύο λάμδα), την ελληνική booking εταιρία με 0% ποσοστά από τις κρατήσεις των οικοδεσποτών. #DragonsDenGR #DragonsDenGreece #DragonsDen #EimaiMesa #now #tunein #ant1tv ♬ original sound – Dragons’ Den Greece

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.