Μη βρεθείς στον δρόμο του: Αυτό το ζώδιο είναι με διαφορά ο χειρότερος οδηγός

Πώς να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας τακτοποιημένο και καθαρό

Όλα τα χρήσιμα tips.

Η εστίαση στο εξωτερικό του οχήματός σας μπορεί να είναι απλή. Μπορούν να πλυθούν, ωστόσο όσον αφορά τον καθαρισμό στο εσωτερικό, πρέπει να επενδύσετε λίγη ενέργεια και να φροντίσετε τα πράγματα. Ακολουθούν μερικές τεχνικές και πράγματα για τον καθαρισμό και την πραγματική εστίαση στο εσωτερικό του οχήματός σας:

Καθαριστής πάγου:

Οι καλύτερες ξύστρες πάγου είναι πλαστικές ξύστρες πάγου με εύθραυστη βούρτσα. Μια πλαστική ξύστρα δεν θα πληγώσει το όχημά σας όπως θα κάνατε με μια προωθητική ξύστρα με libbed.

Ircha:

Στεγνώστε το όχημά σας αβίαστα χρησιμοποιώντας δέρμα μοσχαριού. Ενώ ένα στεγνό σαμουά μπορεί να είναι έντονο, η εκ νέου διαβροχή θα το κάνει ευαίσθητο.

Πανιά μικροϊνών:

Βυθίστε ένα νέο υλικό μικροϊνών σε καθαρό νερό και στύψτε το. Ένα υγρό υλικό θα αποβάλει το χώμα και θα διοχετεύσει ταυτόχρονα το νερό.

Σφουγγάρι πλυσίματος:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένα μαντηλάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό του οχήματός σας, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να γρατζουνάει το όχημά σας.

Βούρτσες καθαρισμού:

Κατά τον καθαρισμό του οχήματός σας ως συστατικό της προετοιμασίας, είναι ιδανικό να πλένετε το όχημά σας με το χέρι με γάντι αντί για βούρτσα.

Πλυντήριο πίεσης:

Χρησιμοποιήστε ένα πλυντήριο στελέχους για να ξεπλύνετε το όχημα και εφαρμόστε ένα καθαριστικό (συνήθως μια αμυδρή μύτη) στο όχημα.

Αφήστε το καθαριστικό να παραμείνει στο όχημα για 3-5 λεπτά. Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα οχήματος για να απομακρύνετε το χώμα.

Πώς να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας τακτοποιημένο και καθαρό

 

Φωτογραφία προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου από το antallaktikaonline.gr

Για ποιο λόγο θα έλεγαν ότι είναι σημαντικοί;

Σε περίπτωση που δεν φροντίζετε να καθαρίζετε τακτικά το όχημά σας, μπορεί να δημιουργείτε το καλύτερο κλίμα για μικροσκοπικούς οργανισμούς. Αφήνοντας σκουπίδια φαγητού ή ποτού και βρώμικα πράγματα, όπως παλιά ρούχα προπόνησης, στο όχημά σας μπορεί να αυξήσετε τους μικροοργανισμούς – και το όχημά σας δεν θα μυρίζει υπερβολικά υπέροχα, με την ίδια λογική

Κρατήστε τα μαντηλάκια στο όχημα:

Ανεξάρτητα από το αν έχετε παιδιά, τα μαντηλάκια θα είναι πολύτιμα για κάθε ιδιοκτήτη οχήματος. Είναι ιδανικά για τον καθαρισμό διαρροών, τον καθαρισμό βρώμικων χεριών και αποτελούν μια γρήγορη μέθοδο για την κατανάλωση των εσωτερικών πλαστικών και σκληρών επιφανειών του οχήματός σας.

Οργανώστε το πρόχειρο:

Ο συντονισμός των πραγμάτων θα σας κάνει να τακτοποιήσετε το χώρο σας! Οφείλετε να πραγματοποιήσετε την τοποθέτηση του χώρου στον πίνακα.

Κρατήστε τις ποτηροθήκες καθαρές:

Οι έρευνες δείχνουν ότι στις ποτηροθήκες υπάρχουν μικροσκοπικοί οργανισμοί. Ο τρόπος με τον οποίο είναι δύσκολο να καθαριστούν συμβάλλει σε αυτό. Μια αξιοσημείωτη τεχνική καθαρισμού είναι η χρήση μιας κούπας κίνησης με μια παλιά κάλτσα στη βάση της. Στη συνέχεια, σε εκείνο το σημείο, κάντε το ντους με ένα παράθυρο που είναι καθαρό.

Ασφαλίστε τις θέσεις σας και οργανώστε τα πράγματά σας:

Σε περίπτωση που έχετε μεταφέρει σε οποιοδήποτε σημείο τα παιδιά σας με τα παιδιά σας στο δευτερεύον σαλόνι του οχήματός σας, γνωρίζετε πόσο πολύ μπορεί να παρουσιάζεται το πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων στο χώμα. Σκεφτείτε να αγοράσετε ένα κάλυμμα που να καλύπτει το μπροστινό σας κάθισμα και να το προστατεύει από το χώμα. Το κάλυμμα είναι πιο εύκολο να καθαριστεί από την πολυθρόνα.

Συνδέστε το δοχείο απορριμμάτων:

Πώς θα διαχειριστείτε τα σκουπίδια όταν βρίσκεστε στο όχημα; Συχνά καταλήγουν στο χώρο αποθήκευσης ή γεμίζουν την είσοδο του οχήματος. Έτσι, ίσως αξίζει να έχετε κάτι στο όχημα που θα λειτουργεί ως ένας μικρός κάδος απορριμμάτων;

Αρωματικό χώρου:

Μια υποτιμημένη στρατηγική για να διατηρήσετε το όχημά σας νέο και καθαρό είναι η χρήση ενός αποσμητικού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.