QATAR 2022 | To Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στον ΑΝΤ1 - Η κλήρωση των Ομίλων

Αποδόσεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022: Τρία στοιχήματα με μικρές πιθανότητες που αξίζει να εξετάσετε

Tι πρέπει να γνωρίζεις.

Μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στο άθλημα του ποδοσφαίρου είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια σε διαφορετική χώρα. Σε αυτό συμμετέχουν εθνικές ομάδες των χωρών που είναι μέλη στη FIFA. Για το 2022, η διοργάνωση αυτή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου και να ολοκληρωθεί στις 18 Δεκεμβρίου στο Κατάρ.

Αν έχετε ασχοληθεί με τα αθλητικά στοιχήματα (ή με τα στοιχήματα γενικότερα) θα γνωρίζετε ότι πλέον μπορείτε να στοιχηματίσετε σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και αθλητικό γεγονός. Έτσι, φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα διάφορα πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο στοιχήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα, ανάλογα με το στοίχημα που θα θέσετε, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε πολλά χρήματα, με τη βοήθεια της τύχης και της σωστής στρατηγικής.

Είναι γεγονός ότι για να κερδίσετε πολλά χρήματα, θα πρέπει να στοιχηματίσετε σε αποτελέσματα που δεν είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν (για αυτό άλλωστε έχουν μεγάλες αποδόσεις). Εδώ, θα παρουσιάσουμε τρία τέτοια στοιχήματα τα οποία αξίζει να εξετάσετε.

Η ομάδα του Καναδά θα κερδίσει το κύπελλο 

Πόσο συχνά ακούτε για τις διεθνείς επιτυχίες της ομάδας του Καναδά; Μάλλον η απάντηση είναι «όχι και τόσο συχνά» και υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Η ομάδα του Καναδά δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις επιτυχίες της στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο αφού η τελευταία φορά που προκρίθηκε ήταν το 1986. Για τον λόγο αυτό, αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στη διοργάνωση επικρατώντας έναντι της Τζαμάικα με 4:0.

Όμως, η χαρά για την ομάδα του Καναδά δεν αναμένεται να διαρκέσει πολύ, αφού έχει κληρωθεί να διαγωνιστεί στον όμιλο F και πιο συγκεκριμένα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Κροατία. Εάν καταφέρει να επικρατήσει σε αυτόν τον αγώνα, τότε θα βρεθεί σε αρκετά καλή θέση στον δεύτερο γύρο των αγώνων. Όμως, οι στοιχηματικές εταιρείες δε φαίνεται να πιστεύουν ότι έχει πολλές πιθανότητες νίκης, αφού την παρουσιάζουν ως outsider.

Έτσι, όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην ομάδα του Καναδά, θα διαπιστώσουν ότι οι αποδόσεις που δίνει το στοίχημα αυτό είναι μεγάλες, καθώς δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι όντως η νικήτρια. Πιο συγκεκριμένα, για τον όμιλο αυτό όλα δείχνουν ότι η νικήτρια ομάδα θα είναι το Βέλγιο για αυτό και έχει τη μικρότερη απόδοση (κάτω από 2.00), ενώ ο Καναδάς και το Μαρόκο βρίσκονται στην τελευταία θέση με απόδοση πάνω από 10.

Βέβαια, σε περίπτωση που γίνει κάποια ανατροπή και ο Καναδάς καταφέρει να κερδίσει, όσοι δεν έχουν χάσει την πίστη τους στην ομάδα αυτή θα βρεθούν με σημαντικά κέρδη στις τσέπες τους. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να εξετάσετε τη στρατηγική σας και αν αυτή περιλαμβάνει το στοίχημα σε ομάδες που δεν έχουν μεγάλες πιθανότητες νίκης στους αγώνες.

Η Σενεγάλη θα είναι η μεγάλη νικήτρια

Η Σενεγάλη μπορεί να ακούγεται σαν μια χώρα που βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα, όμως γνωρίζατε ότι υπήρχαν συζητήσεις για να διεξαχθεί εκεί το επόμενο Survivor;

Η Σενεγάλη, πέρα από ότι είναι μία όμορφη χώρα της Αφρικής, έχει μια εθνική ομάδα που έχει μία αξιοσημείωτη πορεία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, αφού έχει καταφέρει να προκριθεί στην τελική φάση δύο φορές, το 2002 και το 2018. Μάλιστα ήταν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του πρωταθλήματος που αποκλείστηκε χρησιμοποιώντας τον κανόνα δίκαιου παιχνιδιού μετά την ισοπαλία της με την Ιαπωνία.

Δυστυχώς, η Σενεγάλη βρίσκεται σε μειονεκτική θέση καθώς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τη διοργανώτρια χώρα Κατάρ, το Εκουαδόρ και την Ολλανδία. Ο πρώτος αγώνας της Σενεγάλης είναι με την Ολλανδία στις 21/11 και οι αποδόσεις για τον αγώνα αυτόν τάσσονται υπέρ της Ολλανδίας. Πιο συγκεκριμένα, η απόδοση εάν κερδίσει η Ολλανδία είναι κάτω από 2,00, ενώ η απόδοση εάν κερδίσει η Σενεγάλη είναι πάνω από 5,00. Μέχρι στιγμής, αυτές οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ξανά, προκειμένου να έχουμε ιστορικά στοιχεία για τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ τους.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κερδίσει η ομάδα της Σενεγάλης. Άλλωστε, η ιστορία του ποδοσφαίρου μάς λέει πως όλα είναι πιθανά και όλα μπορούν να συμβούν αν η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και έχει ισχυρή θέληση.

Αρχικά, στόχος της ομάδας είναι να επικρατήσει στον όμιλό της. Αν η Σενεγάλη καταφέρει να επικρατήσει στον όμιλο, θα προκριθεί στη φάση των 16 και θα έχει περισσότερες πιθανότητες να φτάσει στον τελικό.

Οι Η.Π.Α. θα καταφέρουν να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο για το 2022       

Αρχικά, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε για την ομάδα των Η.Π.Α. είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει την ομάδα με τους πιο νέους σε ηλικία παίκτες, αφού ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 24,3 έτη και ακολουθεί το Εκουαδόρ με μέσο όρο ηλικίας τα 26,3 έτη. Ο λόγος που αναφέρουμε την ηλικία των παικτών είναι για να τονίσουμε το γεγονός ότι όταν η ομάδα των Η.Π.Α. συμμετείχε στους προκριματικούς αγώνες για να εξασφαλίσει τη θέση της στην διοργάνωση, οι περισσότεροι από τους σημερινούς παίκτες ήταν έφηβοι. Συνεπώς έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό η σύνθεση της ομάδας και δε γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι η επίδοσή τους σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Ο πρώτος αγώνας στον όποιο καλείται να συμμετάσχει η ομάδα των Η.Π.Α διεξάγεται στις 25 Νοεμβρίου και οι παίκτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Αγγλίας. Οι αποδόσεις δε φαίνεται να είναι υπέρ τους, αφού οι στοιχηματικές δίνουν λίγο πάνω από 1,60 στη νίκη της Αγγλίας (καθώς τη θεωρούν σχετικά δεδομένη) και περίπου 5,80 για τη νίκη των Η.Π.Α.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτός ο αγώνας είναι ο πιο δύσκολος, όμως, αν καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός για εκείνους.

Παραπάνω, παρουσιάσαμε μερικά μόνο από τα παιχνίδια στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε για να έχετε τη δυνατότητα να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη. Όπως, προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε οι πιθανότητες μπορεί να μην είναι με το μέρος σας, όμως, ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι απρόβλεπτος και όλα μπορούν να συμβούν. Μένει μόνο να εξετάσετε τη στρατηγική σας και να δείτε ποιο στυλ στοιχημάτων σας ταιριάζει (σίγουροι αγώνες/μικρές αποδόσεις ή outsider/μεγάλες αποδόσεις) και μετά από σκέψη να θέσετε τα στοιχήματά σας.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.