Επιτέλους, Έλενα Κρεμλίδου: Το πλάνο που όλοι θέλαμε να δούμε, είναι γεγονός! (Vid)

«Σε κάνω unfollow»: Η αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Κρεμλίδου που… χάλασε το αντρικό κοινό (Pics)

Δεν απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια...

Δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο… προσόν για να καταλάβει κανείς το απολύτως προφανές- ναι, η κοπέλα διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα που έχουμε δει ποτέ σε γυναίκα στην Ελλάδα, ου μην και το νο1 διαχρονικά, με καμπύλες που κάνουν το ανδρικό κοινό να παραληρεί σε όσες γλώσσες διδάσκει ένα μεγάλο φροντιστήριο της Αττικής.

Επομένως, το να πει κάποιος πως η Έλενα Κρεμλίδου είναι ένα κορίτσι με αδιανόητο κορμί δεν αποτελεί ακριβώς και την επιτομή της πρωτοτυπίας. Πέραν της εμφάνισής της, ωστόσο, η «Μαριπόσα» (όπως είναι το καλλιτεχνικό της) αρέσει τρελά στον κόσμο γιατί δε διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της και να το ρίχνει στον χαβαλέ.

Νωρίτερα σήμερα, λοιπόν, η Έλενα παρουσίασε στους followers της το νέο της λουκ, το οποίο δεν κέρδισε ακριβώς και τα πιο θετικά σχόλια στην ιστορία των σχολίων. Μετά από ένα καλοκαίρι με κοτσιδάκια στα μαλλιά η Κρεμλίδου αποφάσισε να προβεί σε ριζική αλλαγή, κόβοντάς τα αρκετά.

Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά σχόλια περί unfollow και πως το νέο της μαλλί τη μεγαλώνει. Εμάς, πάντως, μας αρέσει τρελά και η κοπέλα παραμένει… κουκλάρα!

Δείτε παρακάτω τις χαρακτηριστικές φωτό και πείτε μας αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί μας:

«Σε κάνω unfollow»: Η αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Κρεμλίδου που... χάλασε το αντρικό κοινό (Pics)

«Σε κάνω unfollow»: Η αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Κρεμλίδου που... χάλασε το αντρικό κοινό (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.