Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο...

Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο…

Μιντιακά παρασκήνια για όλους και για όλα...

Τα καλύτερα και πιο πιπεράτα μιντιακά παρασκήνια καθημερινά στο dailymedia.com.gr. Ο διαδρομιστής μαθαίνει τι συμβαίνει στον θαυμαστό κόσμο των media και σας μεταφέρει τις φήμες που σε λίγες μέρες θα γίνουν είδηση.

Γράφει ο διαδρομιστής

Αν στα προηγούμενα Survivor οι παίκτες είχαν τη δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν τις αντιδράσεις του κόσμου, φέτος δεν έχουν καμία.

Η εμπειρία της ιστορίας με τον Ντάνο έδειξε ότι ο κόσμος στέκεται στο πλευρό εκείνου που οι συμπαίκτες του «χτυπούν» περισσότερο, ακόμα και αν έχει δώσει αφορμές. Κάτι ανάλογο συμβαίνει φέτος με τον Τριαντάφυλλο ο οποίος έγινε ξανά ο αγαπημένος του κοινού όταν αυτό είδε τους συμπαίκτες του να τον βάζουν στην άκρη και να μην του δίνουν καν φαγητό.

Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο...

Το αυτογκόλ των κόκκινων ήταν τεράστιο καθώς όχι μόνο κατάφεραν να τον κάνουν ήρωα, αλλά όπως μαθαίνω σύντομα θα δούμε και την… εκδίκηση του Ντάφι. Ο Τριαντάφυλλος όχι μόνο παραμένει στο παιχνίδι, αλλά θα γίνει και ο λόγος για νέες κόντρες στην ομάδα αυτή τη φορά μεταξύ των… ιερών αγελάδων των κόκκινων που φλερτάρουν πλέον έντονα με τον τάκο.

  • Μα, στην εποχή των social media και της υβριδικής τηλεόρασης, είναι δυνατόν να αποτελεί κριτήριο (για οτιδήποτε μιντιακό) η τηλεθέαση και οι πωλήσεις των εφημερίδων; Κι αφήστε το δεύτερο, οι μισές δεν δημοσιεύουν καν πόσα φύλλα πουλούν. Η πρώτη; Προσμετρούνται, ας πούμε, οι θεάσεις μιας εκπομπής από το Youtube του καναλιού ή την υβριδική του; Όχι. Πολλά θα αλλάξουν – και άργησαν.

 

  • Και μιας και λέμε για εφημερίδες, ειδικά οι αθλητικές είχαν τεράστια μείωση προ πανδημίας, εν μέσω αυτής έπιασαν πάτο. Εναλλακτική είναι το διαδίκτυο, ως έπραξαν πριν από ένα χρόνο το «Φως των Σπορ» και το «Sportime» κι ακολουθεί, ως μαθαίνουμε, και η «Sportday». Με εξασφαλισμένη, ως διαδίδουν, χορηγία από στοιχηματική.

 

  • Την προηγούμενη εβδομάδα το Facebook κατέβασε αναρτήσεις τουλάχιστον πέντε συναδέλφων που αναφέρονταν στον Κουφοντίνα και την απεργία πείνας. Τις προάλλες η συνάδελφος Ευγενία Λουπάκη είδε τον δικό της λογαριασμό να «κλειδώνει» για επτά ημέρες επειδή αναφέρθηκε στο τροχαίο έξω από τη Βουλή. Όντως, εισερχόμαστε σε μία πολύ σκοτεινή κι επικίνδυνη περίοδο.

 

  • Άλλα γράφει η εφημερίδα, άλλα γράφει… ο διευθυντής της; Συμβαίνει, εδώ και καιρό, με τον Αντώνη Καρακούση και το «Βήμα». Η εφημερίδα τηρεί γραμμή ανοχής και συγκατάβασης προς την κυβέρνηση ενώ ο ίδιος μέσω Twitter βάλλει συχνά εναντίον της. «Κάτι σάπιο προφανώς υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας…» έγραψε τις προάλλες για τους ενδοιασμούς αναφορικά με την επίταξη των ιδιωτικών μονάδων υγείας.

Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο...

  • Είδαν κι έπαθαν στον ΣΚΑΪ να «κλείσουν» τον Φοίβο για το «House of Fame» αλλά την πανωλεθρία με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» δεν την περίμεναν. Ακυρώθηκε, που λέτε, το αφιέρωμα -το πρώτο τηλεοπτικό αφιέρωμα για την ακρίβεια- στον Φοίβο λόγω άρνησης Δέσποινας Βανδή – Καίτης Γαρμπή να δώσουν το «παρών». Και το χειρότερο δεν είναι αυτό. Είναι που Φοίβος – Γαρμπή την ερχόμενη Παρασκευή θα κάτσουν στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι σα να μην τρέχει κάστανο…

 

  • Νέο πουλέν βρήκε θέλοντας και μη ο ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Ανθή Σαλαγκούδη που όπως φαίνεται θα καταφέρει να πάρει εκπομπή στο κανάλι του Φαλήρου μετά τη συμμετοχή της στο Survivor. Οι κακές οι γλώσσες λένε, πάντως, ότι ο ΣΚΑΪ δεσμεύεται με συμβόλαιο να την αξιοποιήσει μετά την επιστροφή της από Άγιο Δομήνικο, γι’ αυτό και το όνομά της ακούστηκε για το «Αγρότης μόνος ψάχνει». Για τον «Αγρότη» βέβαια έχει σχεδόν «κλειδώσει» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οπότε λάβετε θέσεις: Το ματς ξεκινά!

Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο...

  • Με εντελώς νέα μυθοπλασία θα μπει τη νέα σεζόν ο ALPHA. Το κανάλι παλεύει να επανέλθει στις υψηλές τηλεθεάσεις. Μην ξεχνάμε ότι πριν δύο χρόνια χτυπούσε με αξιώσεις ακόμη και την κορυφή. Όπως φαίνεται οι εποχές αυτές έχουν περάσει με τους ιθύνοντες να καλούνται να βρουν λύση. Αν επιβεβαιωθεί και το σενάριο που θέλει τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» να ολοκληρώνει τον κύκλο της, τότε στο κανάλι πρέπει να βρουν νέες σειρές που θα καταφέρουν να κερδίσουν το κοινό. Θυμίζουμε ότι θα ολοκληρωθεί και το «Έλα στη θέση μου» αλλά και η σειρά «Αγγελική» που έκανε πρεμιέρα φέτος.

 

  • «Γιατί αποφασίσατε να μιλήσετε μετά από τόσα χρόνια
    Γιατί θα με κοιτούσαν όλοι όπως με κοιτάτε εσείς τώρα»: Πρόκειται για στιχομυθία από το επεισόδιο της Δευτέρας στις «Άγριες Μέλισσες» κατά τη διάρκεια της δίκης του Μάνου Βόσκαρη. Οι σεναριογράφοι κατάφεραν να πιάσουν τον σφυγμό της κοινωνίας, σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της κακοποίησης και του βιασμού και αποθεώθηκαν δικαίως από τους χρήστες των social media.

 

  • Φωτογραφίες μέσα από το δωμάτιο που νοσηλεύεται ο Μένιος Φουρθιώτης, σε ιδιωτικό νοσοκομείο, είδαν το φως της δημοσιότητας σε πολλά σάιτ μετά την κατάρρευση του παρουσιαστή στο τέλος της εκπομπής του.

Στον τάκο τα φαβορί: Τεράστιο αυτογκόλ των κόκκινων με τον Τριαντάφυλλο...

  • Απορίας άξιο είναι ποιος έδωσε την άδεια να φωτογραφηθεί ο δημοσιογράφος την ώρα που εμφανώς δεν έχει τις αισθήσεις του, ποιος είναι ο φωτογράφος και ποιος κώδικας δεοντολογίας επιτρέπει να ανεβαίνουν πλάνα μέσα από το δωμάτια νοσοκομείων την ώρα που οι γιατροί εξετάζουν ή προσπαθούν να επαναφέρουν έναν ασθενή.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.