Άγριος, αγνώριστος: Όταν ο Γιάννης Μπέζος υποδύθηκε τον Κυριάκο Παπαχρόνη σοκάροντας την Ελλάδα (Vid)

Άγριος, αγνώριστος: Όταν ο Γιάννης Μπέζος υποδύθηκε τον Κυριάκο Παπαχρόνη σοκάροντας την Ελλάδα (Vid)

Σε μια θρυλική σειρά.

Τα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης, ήταν αυτό που λέμε «αγνά». Ήταν δημιουργικά. Μας έμοιαζαν πρωτότυπα. Υπήρχαν σειρές που θα μπορούσαν με διαφορετικά δεδομένα, να είναι σήμερα ακόμα και πολιορκητικός κριός για διεθνείς πλατφόρμες. Αν υπήρχε για παράδειγμα Netflix στις αρχές των ’90s, τότε η «Ανατομία Ενός Εγκλήματος» θα είχε σοβαρές πιθανότητες να αγοραστεί και να μπει στην πλατφόρμα.

Η σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου που διήρκησε τρεις σεζόν, με  αφηγητή τον Γρηγόρη Βαλτινό, ήταν απ’ αυτές που έγραψαν ιστορία στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης και συμπεριελάμβαναν σε κάθε επεισόδιο πολλά σημαντικά ονόματα της υποκριτικής σκηνής.

Ανάμεσα τους και αυτό του Γιάννη Μπέζου σε έναν ρόλο που πιστεύουμε ότι κι ο ίδιος μπορεί να έχει ξεχάσει πως ερμήνευσε.

Στο επεισόδιο με τίτλο «Παιχνίδια Θανάτου» ή αλλιώς «Μολυβένιος Στρατιώτης», ο Γιάννης Μπέζος είχε υποδυθεί τον Κυριάκο Παπαχρόνη, τον διαβόητο Δράκο της Δράμας, που στις αρχές της δεκαετίας του ’80 είχε σπείρει τον τρόμο στις γυναίκες, καθώς βίαζε και σκότωνε κατ΄εξακολούθηση.

Κυριάκος Παπαχρόνης | 42 χρόνια μετά, στα 63 του χρόνια με ποσοστό αναπηρίας 89% – Ο γάμος και η νέα εικόνα του «Δράκου της Δράμας» (Pics)

Συνολικά ο Παπαχρόνης, που υπηρετούσε στην 5η Μοίρα Καταδρομών ως Έφεδρος Ανθυπολοχαγός του Ελληνικού Στρατού και είχε μάλιστα κληθεί να λάβει μέρος και στις έρευνες, διέπραξε δύο δολοφονίες μετά βιασμού και αρκετές ακόμα απόπειρες δολοφονίας και βιασμού.

Δείτε τον Γιάννη Μπέζο στον πιο άγριο ρόλο της καριέρας του:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.