Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

Δυστυχώς, έγινε ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε να γίνει μετά τον θάνατό του.

Ο Διαδρομιστής επιστρέφει με τα μιντιακά νέα της Δευτέρας.

Τι έχει το σημερινό μενού;

  • Σε εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας είδαμε να φιγουράρει η σορός του Γιώργου Καραϊβάζ. Παρά το γεγονός πως μεγάλο brand είχε νωρίτερα στα χέρια του τις φωτογραφίες, επέλεξε εντέλει να μην τις κυκλοφορήσει, κάτι που δεν συνέβη στην περίπτωση της εφημερίδας «Μακελειό». Δυστυχώς.

 

  • Τονωτικές ενέσεις αναμένεται να κάνει ο ΑΝΤ1 στη «Φάρμα», καθώς ο ανταγωνισμός είναι τόσο μεγάλος που οι τηλεοπτικοί αγρότες δεν καταφέρνουν πλέον να κοντράρουν στα ίσα το MasterChef. Tα νούμερα παραμένουν μεν ικανοποιητικά, δεν θεωρούνται όμως σε καμία περίπτωση απειλητικά για το στρατόπεδο του Star. Αν τα νούμερα δεν ανέβουν, πάντως, το ριάλιτι θα ολοκληρώσει οριστικά τον κύκλο του στο τέλος της σεζόν, με τον ΑΝΤ1 να μην το εντάσσει στο πρόγραμμα της επόμενης.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

 

  • Συνέντευξη στο κανάλι της Μαίρης Συνατσάκη στο Youtube έδωσε η Τζεφ Μοντάνα, μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Λίγες ημέρες πριν ο youtuber ma3imilian πήρε συνέντευξη από τη δημοφιλή πρώην youtuber Mary Purple στην οποία αποκαλύφθηκε η κακοποίησή της από πασίγνωστο Έλληνα youtuber, με το βίντεο να έχει πάνω από 200.000. Την ίδια ώρα κανένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια δε δείχνει να υποστηρίζει με την ίδια θέρμη του πρώτου μήνα τις αποκαλύψεις του ελληνικού metoo. Ξαφνικά τα θύματα και οι μαρτυρίες τους έφυγαν από την επικαιρότητα και όσο δεν υπάρχουν νέα μεγάλα ονόματα του θεάτρου ανάμεσα στους θύτες η τηλεόραση μοιάζει να μην ενδιαφέρεται να συμμετέχει στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και τη δουλειά των επαγγελματιών δημοσιογράφων να την κάνουν youtubers. Γιατί άραγε;

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

  • Ξεπέρασαν τις 2.000 οι αιτήσεις για το «Αγρότης μόνος ψάχνει» που επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από μια δεκαετία. Το ελληνικό κοινό γνώρισε το ριάλιτι σχέσεων μέσα από τον ALPHA με την Σίσσυ Χρηστίδου στην παρουσίαση. Το ριάλιτι επιστρέφει την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται στην παρουσίαση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

  • Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζουν τους τελευταίους μήνες τα οικονομικών portals στα ελληνικά ΜΜΕ, λες και έχουμε… 1999, ένδοξες εποχές του Χρηματιστηρίου (και πριν τη «φούσκα). Έσχατο deal η αγορά της «Ναυτεμπορικής» από το Δημήτρη Μελισσανίδη έναντι 7 εκατ. ευρώ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάνει στα 4 εκατ. ευρώ και ακούγεται πλέον ότι ετοιμάζει το δικό του οικονομικό site. Παράλληλα και η DPG του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξετάζει το ίδιο ενδεχόμενο, για λανσάρισμα οικονομικού ιστότοπου, χώρος όπου δραστηριοποιούνται ήδη η Καθημερινή του Γιάννη Αλαφούζου, το Money Review και τα Παραπολιτικά με το επίσης Powergame, το newmoney του Πρώτου Θέματος και το Insider της Liquid Media.
Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.