Survivor: Παίρνει παράταση - Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Survivor: Παίρνει παράταση – Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Στην Αθήνα, σε ζωντανή μετάδοση.

Κυριακάτικος Διαδρομιστής με μπόλικα μιντιακά νέα.

Τι έχει το μενού της Κυριακής;

  • Τρεις μήνες μήνες έμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor, ο οποίος θα καθυστερήσει μερικές εβδομάδες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Διαδρομιστή, το παιχνίδι παίρνει παράταση. Παρά το γεγονός πως στις 11 Ιουνίου ξεκινά το Euro 2020 -το οποίο είναι η αιτία που το MasterChef θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου-, το ριάλιτι επιβίωσης όχι μόνο δεν θα τελειώσει νωρίτερα, αλλά θα καθυστερήσει και μερικές εβδομάδες, καθώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν τελικά να μην λάβει χώρα ο τελικός στα τέλη Ιουνίου αλλά μέσα στον Ιούλιο, χωρίς να έχει αποφασιστεί η ημερομηνία. Έξυπνη κίνηση, αν σκεφτούμε ότι από το τέλος Μαΐου, χωρίς MasterChef, ο ΣΚΑΪ θα παίζει χωρίς αντίπαλο.

Survivor: Παίρνει παράταση - Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

 

  • Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τον παρουσιαστή του Big Brother. Το ριάλιτι εγκλεισμού θα έχει και δεύτερο κύκλο στον ΣΚΑΪ, που αναμένεται να μεταδοθεί τον Σεπτέμβριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Χάρης Βαρθακούρης δε θα βρίσκεται στην παρουσίαση στα νέα επεισόδια και πλέον αναζητείται το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν αποκλείεται ο σταθμός να εμπιστευθεί τελικά δίδυμο παρουσιαστών. Ωστόσο η εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα!» έφερε στο προσκήνιο νέο πρόσωπο. Πρόκειται για τον Τάσο Τρύφωνος, που παρουσιάζει τον «Πιο αδύναμο κρίκο» που μεταδίδεται από το κανάλι του Φαλήρου κάθε Σαββατοκύριακο.

Survivor: Παίρνει παράταση - Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

 

  • Μήνυση κατά sites, δημοσιογράφων, ενός βουλευτή της ΝΔ και ενός πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή, επικαλούμενη «την χυδαία, ενορχηστρωμένη επίθεση σε βάρος της, με ψευδή, προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, με σκοπό την πολιτική μου δολοφονία και την προτροπή σε βία». Η κ. Μακρή, που δηλώνει επικεφαλής του Μετώπου Νίκης, απασχολεί διαρκώς με αναρτήσεις στα social media.

 

 

  • Σε απολογία κλήθηκε τελικά η αρχισυντάκτρια της εκπομπής ΦλΕΡΤ, Γιώτα Παπά, του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης μετά την ερώτηση των βουλευτών Μαρκόπουλου και Πλεύρη στη Βουλή για το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά, είμαι κουκουλοφόρος» που ακούστηκε από τον Σπύρο Γραμμένο στο magazino του καναλιού. Όπως έγραψε στο Facebook ο ίδιος ο τραγουδιστής, η επιλογή του τραγουδιού ήταν δική της, αναλαμβάνοντας η ίδια την ευθύνη στην απολογία της, ενώ ο ίδιος στάθηκε στο πλευρό της: «Αγάπη και δύναμη στην Γιώτα Παπά. Στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής ΦλΕΡΤ. Στην γυναίκα που έκανε την επιλογή του τραγουδιού, της ζητήθηκε να απολογηθεί γι’ αυτό και ανέλαβε την ευθύνη. Γιώτα είμαστε μαζί σου».

Survivor: Παίρνει παράταση - Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

«Κλειδώνει» στον ΣΚΑΪ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την παρουσίαση του «Αγρότης μόνος ψάχνει». Το κανάλι του Φαλήρου θα την εντάξει στο δυναμικό του για περιορισμένο χρονικό διάστημα και… χωρίς υποσχέσεις, καθώς δεν υπάρχει άλλο project στο οποίο οι ιθύνοντες σκέφτονται να την αξιοποιήσουν.

Survivor: Παίρνει παράταση - Πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.