Μέχρι και οι θαυμαστές του Σεφερλή σήκωσαν τα χέρια ψηλά μετά από αυτό...

Μέχρι και οι θαυμαστές του Σεφερλή σήκωσαν τα χέρια ψηλά μετά από αυτό…

Κι όμως το έκανε…

Περί ορέξεως και γούστου κολοκυθόπιτα. Πολλοί θεωρούν τον Μάρκο Σεφερλή έναν απ’ τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και κλαίνε από τα γέλια με τις θεατρικές παραστάσεις του και (εσχάτως) με τις ταινίες του.

Ακόμα και αυτοί όμως παραδέχονται ότι κάποια από τα λογοπαίγνιά του είναι το λιγότερο…τραβηγμένα απ’ τα μαλλιά. Όπως το τελευταίο στη νέα του παράσταση. Με το που έγινε γνωστός ο τίτλος της το Twitter πήρε φωτιά. Και όχι άδικα καθώς πονάει το μυαλό σου όταν τον διαβάζεις (σας δίνουμε λίγα δευτερόλεπτα να ετοιμαστείτε ψυχολογικά).

Με ανάρτησή του στο Facebook λοιπόν, ο Μάρκος Σεφερλής αφήνει να εννοηθεί πως επιστρέφει στο Δελφινάριο με νέα παράσταση που θα λέγεται (κρατηθείτε) «Dettolμη και Γοητεία».

Όχι, δεν είναι τρολάρισμα. Ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής το ανέβασε στην σελίδα του στο facebook, με μια φωτό του… Νίκου Χαρδαλιά και σχόλιο: «Τ’ ακούσατε; 1 Ιουλίου ανοίγουν τα θέατρα! Ε, ρε γέλιο που έχει να πέσει!». Τα σχόλια δικά σας…

Τ’ ακούσατε; 1 Ιουλίου ανοίγουν τα θέατρα! Ε, ρε γέλιο που έχει να πέσει! #MarkosSeferlis #Delfinario2020 #DettolmiKaiGoiteia

Geplaatst door Markos Seferlis op Woensdag 3 juni 2020

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.