Ντόρα Κουτροκόη | Το επόμενο βήμα μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

Ντόρα Κουτροκόη | Το επόμενο βήμα μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

Η Ντόρα, ο Ανδρέας και… το ΠΑΣΟΚ.

Οι αλήθειες είναι… κάμποσες στο θέμα της πρόσφατης αποχώρησης της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ. Πρώτον, ότι επ’ ουδενί δεν περίμενε η ίδια αυτή την εξέλιξη, ούτε καν το «άδειασμα» από τους συμπαρουσιαστές της Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο.

Δεύτερον, ότι σε κάποια φάση έγινε top trend στα social media με χιλιάδες μηνύματα τηλεθεατών να τη στηρίζουν και, από την άλλη, να αποδοκιμάζουν το κανάλι.

Τρίτον, ότι η ίδια κράτησε χαρακτήρα και δεν ανέφερε πουθενά την κυρία που, μετά το προ μηνών χαντάκωμα (με τη μείωση του χρόνου της στην εκπομπή), κατόπιν την απέλυσε. Και πρόκειται για την, ως την αποκαλούν, σιδηρά κυρία του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη.

Τέταρτον, ότι η τηλεθέαση δεν είναι πάντα το μόνο κριτήριο για μια εκπομπή και, κακά τα ψέματα, στη μετα-Μαρίας Αναστασοπούλου εποχή, το πρωινό του ΣΚΑΪ έχει απωλέσει σε ποιότητα. Η Κουτροκόη ήταν η καλύτερη διάδοχη λύση αλλά το ίδιο το κανάλι την έκαψε.

Ντόρα Κουτροκόη | Το επόμενο βήμα μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

Πάει αυτό. Τι ακολουθεί για την Κουτροκόη; Μα… οι εκλογές.

Αν και η ίδια δεν αποκλείεται να βρει σύντομα την επόμενη τηλεοπτική της στέγη, ούτως ή άλλως έχει να ασχολείται, όσο μπορεί και όσο περνάει από το χέρι της, με το ΠΑΣΟΚ και τον Βόρειο Τομέα της Αθήνας όπου θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Κουτροκόη και Παπαδόπουλος διατηρούν εδώ και χρόνια σχέση – και αναφέρεται διότι μερίδα συζητήσιμης εγκυρότητας ιστότοπων ανέφερε πρόσφατα περί χωρισμού. Επ’ ουδενί δεν ισχύει.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος έκανε πρόσφατα κάλεσμα με αφορμή την ονομαστική του εορτή, όπου πέρασε κόσμος και κοσμάκης και φυσικά η Ντόρα ήταν ως πάντα εκεί, δίπλα στον Ανδρέα.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.