Με πολιτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου

Με πολιτική εκπομπή στον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου

Από την Τετάρτη 31 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, ζωντανά, στις 23:00, η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων.

Πρόσωπα που μιλούν για πρώτη φορά. Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. Η επικαιρότητα μέσα από το πρίσμα της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Από την Τετάρτη 31 Μαΐου και κάθε Τετάρτη, ζωντανά, στις 23:00, η Μαρία Αναστασοπούλου μπαίνει στην «Αρένα» του ΑΝΤ1 και παρουσιάζει live αθέατες πτυχές κοινωνικών θεμάτων, αλλά και δικαστικών υποθέσεων και εγκλημάτων που σόκαραν το πανελλήνιο.

«Με εύστοχο και ουσιαστικό λόγο, πολύπλευρη έρευνα και δημοσιογραφικό ήθος, η Μαρία Αναστασοπούλου τολμά να φέρνει στην επιφάνεια την πραγματική εικόνα των γεγονότων, αναδεικνύοντας άγνωστες διαστάσεις τους» ως αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Στην «Αρένα», οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.  Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.