Ο Κασσελάκης κόλλησε στον τοίχο τον Πορτοσάλτε με μια ατάκα: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου που τον εξόργισε (Pics)

Ο Κασσελάκης κόλλησε στον τοίχο τον Πορτοσάλτε με μια ατάκα: Η ανάρτηση του δημοσιογράφου που τον εξόργισε (Pics)

Δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο ο Κασσελάκης.

Οι μεγάλες καταστροφές μείωσαν, κατά τι, την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στα ΜΜΕ, όχι όμως και στα κοινωνικά δίκτυα. Μπορεί λοιπόν τα ΜΜΕ να τον «ξέχασαν» για λίγο, όχι όμως και οι δημοσιογράφοι που ξημεροβραδιάζονται στα social media!

Ο Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε τον περιφερόμενο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στους τόπους της τραγωδίας και κάνει λόγο για «κακό χιούμορ»…

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έγραψε: «Μέσα στην εθνική Τραγωδία, να κυκλοφορεί ο Στ. Κασσελάκης σε ρόλο σωτήρα του Κράτους είναι κακό χιούμορ ακόμη κ για τους χιουμορίστες. Επειδή λείπει η αυτοσυγκράτηση ας τον βοηθήσουν οι δήθεν “σύμβουλοι”! Να περιοριστεί, τουλάχιστον, η αυτογελοιοποίηση..».

Σιγά που ο Κασσελάκης δεν θα απαντούσε! Θα τολμούσαμε να πούμε ότι τρέφεται από κάτι τέτοια, αν κρίνουμε από την απάντηση στον Πορτοσάλτε: «Χιούμορ είναι να συνασπίζονται απέναντί σου όλοι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη»!

Και πρόσθεσε: «Καλό χιούμορ είναι να τους βλέπεις να μην μπορούν να κρύψουν -ούτε για μια εβδομάδα, ούτε μέχρι τις εκλογές!- τον φόβο και τον πανικό τους».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.