Mitsi Var: Η καλύτερη σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αρχίζει να κάνει θόρυβο

Mitsi Var: Η καλύτερη σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αρχίζει να κάνει θόρυβο

Όταν ο Γιώργος Μητσικώστας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση.

Εάν ετοιμάζαμε μια λίστα με τις εκπομπές-έκπληξη της χρονιάς σίγουρα θα έμπαινε στην πρώτη πεντάδα. Το Mitsi Var έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το διαδίκτυο. Τα βιντεάκια του που κάθε Παρασκευή γίνονται viral στα social media και στο YouTube είναι η καλύτερη διαφήμιση για μια εκπομπή που κατάφερε να βάλει το μικρό Action 24 στα σπίτια χιλιάδων θεατών και να του χαρισει την αναγνωρισιμότητα που ζητούσε.

Κάθε εβδομάδα σχεδόν 1.000.000 θεατές σε όλες τις πλατφόρμες παρακολουθούν το Mitsi Var με τον Γιώργο Μητσικώστα και τον Σωτήρη Καλυβάτση. Νούμερα αδιανόητα για ένα κανάλι που προσπαθεί να χτίσει το brand του, χωρίς να διαθέτει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας όπως ο ανταγωνισμός.

Το Mitsi Var ξεκίνησε την περυσινή σεζόν δειλά, άρχισε να διορθώνει τις αδυναμίες του και να ανεβάζει στροφές από το πέμπτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, για να φτάσει στην απογείωση της φετινής σεζόν.

Ο Γιώργος Μητσικώστας, στη δεύτερη εφηβεία του κρατάει την μπαγκέτα του μαέστρου, έχοντας στον πλευρό του τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος είναι καλύτερος κι από την εποχή του Α.Μ.Α.Ν. Έξυπνα κείμενα, καλοδουλεμένο μοντάζ και απολαυστικές ερμηνείες συμπληρώνουν το παζλ της επιτυχίας μιας εκπομπής που κάνει το χειλάκι και του πιο απαιτητικού θεατή να σκάσει, σε μια περίοδο που το γέλιο είναι είδος υπό εξαφάνιση στην ελληνική τηλεόραση.

Το καλό νέο για το Action 24 είναι ότι κατάφερε να έχει στο δυναμικό του μια εκπομπή που θα μπορούσε να κάνει 25άρια εάν ήταν σε κάποιο μεγάλο κανάλι. Το κακό νέο είναι ότι πολύ δύσκολα δεν θα ενδιαφερθεί γι’ αυτή κάποιο από τα μεγάλα κανάλια την προσεχή σεζόν…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.