Επιστρέφει με νέο «Power of Love» και δεύτερο ριάλιτι ο Acun

Συμφωνία-βόμβα ΣΚΑΪ – Acun Ilicali που αλλάζει τα δεδομένα στην prime time

Θα αλλάξει όλο το τηλεοπτικό τοπίο με μία υπογραφή.

Ο Acun Ilicali και ο ΣΚΑΪ είναι συνεργάτες εδώ και αρκετά χρόνια με τον Τούρκο παραγωγό να έχει προσφέρει στο κανάλι του Φαλήρου κάποιες από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές του επιτυχίες, ψυχαγωγικές εκπομπές, talent shows και ριάλιτι που έσπασαν ρεκόρ τηλεθέασης και έφεραν στον ίδιο και στον σταθμό πολλά χρήματα.

Ο ίδιος δε σταματά να σκέφτεται την εξάπλωσή του και σε άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες και μία από αυτές είναι να μπει στο μετοχικό σχήμα ενός μεγάλου σταθμού, με το ενδιαφέρον του όπως είναι λογικό να πέφτει στον ΣΚΑΪ ως πρώτη επιλογή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Reallife, στόχος του Acun Ilicali είναι να επενδύσει στον φαληρικό σταθμό εξαγοράζοντας ποσοστό του καναλιού ή σαν δεύτερη επιλογή να αγοράσει τη ζώνη-φιλέτο του σταθμού, αυτή του prime time.

Στο δεύτερο μέρος της πρότασης που αφορά την αγορά της prime time, ο Τούρκος παραγωγός πρότεινε να αναλάβει η Acun Medya ολόκληρη την prime time. Αυτό θα γίνει επικοινιάζοντας 21 ώρες την εβδομάδα, τις ώρες της prime time (21:00-24:00) επί 7 ημέρες. Στόχος του να πάρει ποσοστό επί των διαφημιστικών εσόδων του καναλιού γεμίζοντας την prime time αποκλειστικά με δικές του παραγωγές.

Και αν η πρώτη πρόταση έχει απορριφθεί εξαρχής, η δεύτερη μπορεί να συζητηθεί υπό προϋποθέσεις. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μία συμφωνία θα μπορούσε να γίνει για μία ετήσια ρήτρα τηλεθέασης. Ο Acun δηλαδή να αυξάνει το ποσό που θα παίρνει ως αμοιβή, ανάλογα με το ύψος της τηλεθέασης που θα κάνουν οι εκπομπές του στην prime time, εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ελάχιστο κόστος προγράμματος ανά έτος.

Τελικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί και οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες με σκοπό να έχουν ληφθεί αποφάσεις για το 2024.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.