«Βόμβα» Acun για Survivor 2024: Ο Αχιλλέας Μπέος είπε το «ναι» για την ομάδα των Διασήμων

«Βόμβα» Acun για Survivor 2024: Ο Αχιλλέας Μπέος είπε το «ναι» για την ομάδα των Διασήμων

Όλα τα έχουμε δει, θα δούμε και αυτό;

Μία αναπάντεχη συνάντηση με επαγγελματικό χαρακτήρα είχε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Acun Ilicali. Ο παραγωγός του Survivor επισκέφτηκε στον Βόλο και συζήτησε με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Δήμαρχος Βόλου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98,6» έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη συνάντηση αυτή ενώ μετέφερε και μία πρότασή του, με χιουμοριστικό πιθανότατα περιεχόμενο, να ενταχθεί στο επόμενο Survivor ως παίκτης:

«Δε θα διαψεύσω ότι υπήρχε δείπνο με τον κύριο Ατζούν και τους συνεργάτες του. Προσγειώθηκε με το λίαρ τζετ στην Αγχίαλο, την Τρίτη αν δεν κάνω λάθος το βράδυ. Δειπνήσαμε μαζί, συζητήσαμε, γιατί έθεσα το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο επόμενο survivor. Αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν μπορείς και του είπα “Όχι, εγώ αισθάνομαι 30 χρονών, έχω τέτοιες δυνάμεις”.

Είπε θα το συζητήσει, γιατί θα ανέβει η ακροαματικότητα. Συζήτησα μαζί του με μια σειρά από συνεργάτες του, επιχειρηματίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, δραστηριότητες. Η παρουσία του εδώ έχει να κάνει για πολλαπλές χρήσεις να ξέρετε. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ένας επιχειρηματίας τέτοιου βεληνεκούς κεντρίζει το ενδιαφέρον του, η πόλη του Βόλου», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.