Νέα Αριστερά: Ο άνθρωπος πίσω από τα media του νέου κόμματος της Έφης Αχτσιόγλου

Νέα Αριστερά: Ο άνθρωπος πίσω από τα media του νέου κόμματος της Έφης Αχτσιόγλου

Ποιος θα αναλάβει την επικοινωνία της Νέας Αριστεράς;

Ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Σπύρος Ραπανάκης, συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει τα θέματα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας για τη Νέα Αριστερά.

Ο Ραπανάκης αποτελεί πρόσωπο εμπιστοσύνης για τους 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ είχε δεχτεί τα πυρά του Παύλου Πολάκη το διάστημα που ήταν διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας. Να σημειωθεί πως την επομένη της εκλογής Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής».

Σε δηλώσεις του τότε ο Ραπανάκης είχε αναφέρει: «Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα fake news. Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη».

Ενα άλλο όνομα που ακούγεται για τη στελέχωση του επικοινωνιακού επιτελείου της Νέας Αριστεράς είναι και αυτό του δημοσιογράφου Ανδρέα Μπελεγρή που ήταν στο πλευρό της Εφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.