«Έχει ανθρωποφοβία, δεν βγαίνει από το σπίτι»: Η νέα ζωή του Νότη Σφακιανάκη μετά το διαζύγιο και το τέλος του απ' τις πίστες (Vid)

Χρόνια μετά την «εξαφάνιση» του: «Έχει τον τρόπο του ο Νότης…»

Πάνω σε… άλογο.

Στις φήμες που θέλουν τον γνωστό τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη, να επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αναφέρθηκε ο στιχουργός, Ηλίας Φιλίππου.

Ο Ηλίας Φιλίππου, μιλώντας στην εφημερίδα “Espresso”, είπε χαρακτηριστικά πως «αν αισθανθεί πως πρέπει να γυρίσει και μάλιστα… πάνω στ’ άλογο, θα το κάνει», ενώ συμπλήρωσε πως «Έχει βέβαια ένα απίστευτο fan club που τον λατρεύει και θα ήθελε πολύ να επιστρέψει».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ πως και ο Νότης είναι μια περίπτωση ανάλογη του Πασχάλη Τερζή. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος ξέρει τον εαυτό του, ξέρει πότε θέλει ή αν θέλει να επανέλθει. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να επηρεάσει τον Νότη. Έχει βέβαια ένα απίστευτο fan club που τον λατρεύει και θα ήθελε πολύ να επιστρέψει. Έχω κάνει επιτυχίες μαζί του, συνεργαστήκαμε πολλές φορές, τον ξέρω και προσωπικά από το ξεκίνημα του. Θεωρώ ότι αν αισθανθεί πως πρέπει να γυρίσει και μάλιστα… πάνω στ’ άλογο, θα το κάνει! Έχει τον τρόπο ο Νότης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Φιλίππου.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.