Σε πλειστηριασμό οι τίτλοι της «Ελευθεροτυπίας»

Στα σκαριά η νέα «Ελευθεροτυπία» – Οι δημοσιογράφοι που θα τη στελεχώσουν

Ποια ονόματα είναι στη λίστα.

Η νέα «Ελευθεροτυπία» ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς, μετά την κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να αγοράσει τον τίτλο της (όπως και της κυριακάτικης). Προτεραιότητα η εφημερίδα και όχι το enet.gr που θα βγει στα τέλη του 2024.

Στη διευθυντική ομάδα θα είναι ο Σήφης Πολυμήλης, πρόσωπο που εμπιστευόταν απόλυτα ο αείμνηστος (και εμβληματικός για την «Ε») Σεραφείμ Φυντανίδης, αλλά και ο Αντώνης Καρακούσης, νυν σύμβουλος έκδοσης του Βήματος και πρώην διευθυντής στο «Βήμα» και στην Καθημερινή. Ο Καρακούσης θα επιστρέψει, ως λέει στον κύκλο του, για να κλείσει τον κύκλο του στην εφημερίδα που ξεκίνησε ως φοιτητής στο οικονομικό ρεπορτάζ.

Αναφορικά με δημοσιογράφους, μιας και η «Ελευθεροτυπία» θα είναι η εφημερίδα που ήταν πάντα, ήτοι της (κεντρο)αριστεράς, θα αναζητηθεί κόσμος από την «Εφημερίδα των Συντακτών» αλλά και την «Αυγή». Παίζει, δε, να πάει εκεί ο Δημήτρης Μανιάτης από τα «Νέα» που έχει και πολύ αριστερό προφίλ και δυνατή αρθρογραφία ενώ από το Βήμα ακούγονται τα ονόματα του Λάμπρου Σταυρόπουλου και του άοκνου ρεπόρτερ Άρη Ραβανού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.