«Τι είπε παιδιά; Τι είπε;»: Η χυδαία ατάκα Βασίλη Καρρά στη Βανδή on air όταν δεν την κατάλαβε στο τηλέφωνο (Vid)

«Τι είπε παιδιά; Τι είπε;»: Η χυδαία ατάκα Βασίλη Καρρά στη Βανδή on air όταν δεν την κατάλαβε στο τηλέφωνο (Vid)

Δεν κρατήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου η νέα μουσική εκπομπή «Chart Show» της Δέσποινας Βανδή στον ALPHA υποδέχεται ξεχωριστούς καλεσμένους και παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 πιο επιτυχημένα τραγούδια των 90’s, που φέρει τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου.

Στην πρώτη εκπομπή η παρουσιάστρια προσπάθησε να κάνει τηλεφωνική φάρσα στον λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως ακριβώς τα σχεδίασε. Οι μόνες κουβέντες που έλεγε η ίδια από τη δική της πλευρά της γραμμής ήταν στίχοι από τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά. Ο ίδιος όμως δεν την αναγνώριζε.

Μετά τις πρώτες του ερωτήσεις για το ποιος είναι στο τηλέφωνο, με την ίδια να συνεχίζει να του μιλάει μόνο με στίχους του, ο τραγουδιστής δεν άντεξε και τη ρώτησε «Ποια είσαι εσύ που ακούγεσαι έτσι αναμμένη;». Το σοκ στο πρόσωπο της τραγουδίστριας ακολουθήθηκε από γέλια στο πάνελ.

Η ίδια ξαναρώτησε για να σιγουρευτεί τι είπε ο Βασίλης Καρράς και αυτός το επανέλαβε, ενώ λίγα δευτερόλεπτα μετά την αναγνώρισε και ξεκίνησε να γελάει και ο ίδιος, χωρίς να συνεχιστούν τα απρόοπτα στη συνομιλία τους.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.