18 χρόνια μετά, αγνώριστη: Έτσι είναι σήμερα η Λίλα από τους «S1ngles» (Vids)

18 χρόνια μετά, αγνώριστη: Έτσι είναι σήμερα η Λίλα από τους «S1ngles» (Vids)

H μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

H Σάννυ Χατζηαργύρη έκανε το τηλεοπτικό της «ξεπέταγμα», το οποίο και την έκανε αναγνωρίσιμη σε όλη την Ελλάδα, στη σειρά S1ngles του Mega το 2005. Στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού πέτυχε την ιδανική τηλεοπτική χημεία και μαζί σημείωσαν τεράστια επιτυχία.

Και ενώ η Μαρία Σολωμού έχει κρατήσει σχεδόν το ίδιο look, κοντά δύο δεκαετίες μετά, η Σάννυ Χατζηαργύρη άλλαξε πολύ. Η Λίλα του κατάξανθου και του κατακόκκινου μαλλιού (ανάλογα τη σεζόν της σειράς) είναι πια μια ώριμη καστανομελαχρινή έχοντας αλλάξει πολύ περισσότερα από το χρώμα το μαλλιών της καθώς τα τελευταία 4 χρόνια είναι vegan.

«Το κύριο γνώρισμα του χαρακτήρα μου είναι η ακεραιότητα και αυτό που δεν μου αρέσει στον χαρακτήρα μου είναι η αναβλητικότητα. Η μαχητικότητά μου είναι η μεγαλύτερή μου δύναμη και η μεγαλύτερή μου αδυναμία το ότι αγχώνομαι. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι το ότι μπορεί να έρθουν εξωγήινοι στη Γη και να συμπεριφερθούν στους ανθρώπους όπως εκείνοι στα ζώα, δηλαδή θα μας αιχμαλωτίζουν και θα μας σφαγιάζουν επί ματαίω», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή  «Πρωίαν σε είδος» της ΕΡΤ, και συμπλήρωσε:

«Το μόνο γάλα που χρειαζόμαστε, είναι το γάλα της μανούλας μας και μετά από αυτό, δε χρειαζόμαστε το γάλα της αγελάδας όπως ούτε αυτό της καμηλοπάρδαλης. Ασβέστιο χρειαζόμαστε το οποίο προέρχεται από τα φυτά. Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει full. Είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου. Εννοείται ότι vegan είναι και τα παιδιά μου. Είναι επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις κάποιο ζώο, να επιλέξει κάτι άλλο», είπε η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.