Το κορίτσι-σύμβολο του ALTER: Η έφηβη Πολυξένη του 2000 είναι σήμερα μια εντυπωσιακή γυναίκα (Pics)

Το κορίτσι-σύμβολο του ALTER: Η έφηβη Πολυξένη του 2000 είναι σήμερα μια εντυπωσιακή γυναίκα (Pics)

Ελάχιστα έχει αλλάξει από την εφηβική της εικόνα.

Η Πολυξένη Μπίφσα -γνωστή με το μικρό της όνομα- είναι μία από τις εφηβικές παρουσίες που συνδέθηκαν άρρηκτα με τον τηλεοπτικό σταθμό ALTER στις αρχές του 2000.

Η νεαρή τότε τραγουδίστρια που «έντυνε» με τη φωνή της αγαπημένες παιδικές τηλεοπτικές σειρές -με μεγαλύτερη επιτυχία της το soundtrack της «Πριγκίπισσας Σίσσυς»- χάρισε στο κοινό πληθώρα βίντεο κλιπ των τραγουδιών που συμπεριλαμβάνονταν στον πρώτο της δίσκο, hits τα οποία συνόδευαν κάθε διαφημιστικό διάλειμμα του ALTER.

Mπορεί κάθε έφηβος της εποχής εκείνης να μην την ξέχασε ποτέ να τραγουδά «Μήνυμα κρυφό», «Πάρτ’ τα» και «Αχ φεγγαράκι μου», ωστόσο ελάχιστοι θυμούνται πως η Πολυξένη επανεμφανίστηκε τηλεοπτικά μερικά χρόνια αργότερα, συγκεκριμένα το 2009, ως διαγωνιζόμενη του X-Factor. Η συμμετοχή της, βλέπετε, δεν της χάρισε τη δημοσιότητα που πιθανώς ήλπιζε.

Σήμερα, το κορίτσι αυτό έχει περάσει τα 30, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μετρά ελάχιστες αναρτήσεις στα social media – πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Δείτε τη στις λήψεις που ακολουθούν:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.