Τεράστια μαγκιά του Λάκη Γαβαλά… (Pic)

Τεράστια μαγκιά του Λάκη Γαβαλά… (Pic)

Έδειξε τον πραγματικό του χαρακτήρα.

Ο γνωστός σχεδιαστής και πρώην επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς είναι μία από τις πιο αγαπητές περσόνες του χώρου της μόδας αλλά και της τηλεόρασης με τελευταία του συμμετοχή αυτή στη θέση του κριτή στο My Style Rocks, έχοντας περάσει στο παρελθόν την περιπέτεια της φυλακής, η οποία του άλλαξε τη ζωή.

Ο Λάκης Γαβαλάς πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στο νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο και όχι στην αγαπημένη του Μύκονο μία μάλλον συμβολική κίνηση για τον νέο του εαυτό. Μάλιστα ανάρτησε ένα κείμενο που συνόδευε μία φωτογραφία του στο Instagram, στο οποίο έδειξε ότι έχει συγχωρήσει όλους, ακόμα και αυτούς που τον έβλαψαν στη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

«Καλημέρα φίλοι μου. Με περιβολή quiet luxury, γιορτάζω το Άγιο Πάσχα και αισθάνομαι πως αγαπώ όλο τον κόσμο, ακόμη και αυτούς που με έβλαψαν… Εύχομαι αυτό να μην εξατμιστεί γρήγορα και έτσι η αγάπη και η καλοσύνη, να είναι ο μπροστάρης μας… Όσον αφορά τα ερίφια και όλα τα ζωντανά που διατίθενται για την πληρότητα του πασχαλινού τραπεζιού των περισσοτέρων, ας μη γίνει το έναυσμα κάποιων να κραυγάζουν πόσο ζωόφιλοι είναι… Ζώον είναι και ο άνθρωπος, ας αγαπήσουμε και προστατεύσουμε πρώτα αυτόν».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.