«Φύγε ρε μ@λ@κα από κει πέρα!»: Απίστευτο βρίσιμο στον Βασίλη Μπισμπίκη στα επεισόδια στη Λ. Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα ΠΑΟ - Άρης (Vid)

«Φύγε ρε μ@λ@κα από κει πέρα!»: Απίστευτο βρίσιμο στον Βασίλη Μπισμπίκη στα επεισόδια στη Λ. Αλεξάνδρας μετά τον αγώνα ΠΑΟ – Άρης (Vid)

Δεν απέφυγε την οργή των οπαδών ούτε ο ίδιος.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης εκτός από τη Δέσποινα Βανδή έχει ακόμα μία μεγάλη αγάπη από μικρό παιδί την οποία ακολυθεί ακόμα και στα πιο μακρινά γήπεδα. Είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, οργανωμένος μάλιστα στη Θύρα 13 και ο φακός τον έχει πιάσει πολλές φορές να παρακολουθεί την ομάδα του από την εξέδρα των οργανωμένων πίνοντας μπίρα.

Στον βραδινό αγώνα της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, τελευταίο ματς των play off, στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, έγιναν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο ημίχρονο του αγώνα που έληξε 1-1 και σε πολλά βίντεο που ανέβηκαν στα social media διακρίνεται ο ηθοποιός να προσπαθεί να  απωθήσει κάποιους εκνευρισμένους φιλάθλους του τριφυλλιού. Ακόμα, όμως, και αυτός δε γλίτωσε από την οργή των οπαδών του ΠΑΟ οι οποίοι δέχονταν χημικά από τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Στο βίντεο που έγινε αμέσως viral στο tik tok οι οπαδοί ακούγονται να φωνάζουν διάφορα «γαλλικά» στον γνωστό ηθοποιό την ώρα που εκείνος μπροστά από έναν άντρα των ΜΑΤ τους ζητάει με ανοιχτά χέρια να σταματήσουν να πετούν αντικείμενα.

@qqinq13 #mpismpikis #gate13 #superleague #peaceandlove #panathinaikos #aris #episodia ♬ original sound – Stavrhs

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.