First Dates: Παίκτρια ξεσπά σε κλάματα μετά τη χυλόπιτα του ραντεβού της και γίνεται viral - Tα επικά memes (Vid & Tweets)

First Dates: Παίκτρια ξεσπά σε κλάματα μετά τη χυλόπιτα του ραντεβού της και γίνεται viral – Tα επικά memes (Vid & Tweets)

«Έσπασε» η νεαρή Όλγα για τον Κρητικό.

Ένα νέο ραντεβού είδαμε στο First Dates της Τετάρτης, με την Όλγα από την Αθήνα και τον Αργύρη από το Λασίθι να κάνουν την πρώτη γνωριμία τους μέσα από το ριάλιτι του Star, όχι όμως με την ιδανική κατάληξη και για τους δύο καθώς ο καθένας τους κατάλαβε διαφορετικά πράγματα από το ραντεβού.

Στο τέλος του ραντεβού η 21χρονη Όλγα και ο 28χρονος Αργύρης βρέθηκαν απέναντι από την κάμερα και φυσικά ερωτήθηκαν τόσο για το πρώτο ραντεβού όσο και για το αν θα υπάρξει και επόμενο:

«Μου άρεσε ο Αργύρης που ήταν αληθινός. Δεν φαινόταν να είναι ψεύτικος με αυτά που έλεγε», δήλωσε αρχικά η Όλγα περιμένοντας κάτι αντίστοιχο από τον Αργύρη, κάτι όμως που δεν έγινε.

«Εντάξει. Εγώ σε θέμα ραντεβού, ας πούμε, κάτι στο ερωτικό δε θα έβγαινα για φαγητό, ας πούμε. Για καφέ όμως, πάντα ανθρώπινο, θα έβγαινα δεύτερο ραντεβού. Αυτό. Δεν υπάρχει, όχι. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορεί να καταλάβει κάτι από την πρώτη στιγμή και νομίζω ότι το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το είπα. Το κατάλαβα αμέσως. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης λίγο πριν σηκωθεί και φύγει άρον άρον από τον χώρο των συνεντεύξεων.

Η Όλγα τότε ξέσπασε σε κλάματα: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Απλά θα πω ότι η αγάπη είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που να σε αγαπάει πραγματικά και να σε σκέφτεται. Όταν όμως δεν το έχεις αυτό και το χάνεις, δεν είναι όμορφο συναίσθημα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.