«Καίγεται η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας!»: Οι αναρτήσεις Βανδή - Μπισμπίκη που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων (Pics & Vid)

«Καίγεται η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας!»: Οι αναρτήσεις Βανδή – Μπισμπίκη που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων (Pics & Vid)

Ξέσπασαν οι διαδικτυακοί ακόλουθοι του ζευγαριού.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι τρελά ερωτευμένοι και το δείχνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, κοινή φωτογράφιση, γεμίζοντας τα social media από τις στιγμές που περνούν μαζί.

Τις περισσότερες φορές δέχονται αποθεωτικά σχόλια για τη δημόσια εκδήλωση του έρωτά τους, αυτή τη φορά όμως έφαγαν πολύ «κράξιμο» λόγω της χρονικής στιγμής που αποφάσισε το ζευγάρι να κοινοποιήσει μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρέθηκαν στην Κρήτη όπου περνούν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους και ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεό τους από το ξενοδοχείο, την παραλία, στιγμές χαράς και ανεμελιάς με χαρούμενη μουσική και πολλές φωτογραφίες με πόζες στην πισίνα.

Ανάμεσα στα σχόλια των φαν του ζευγαριού που ήταν υποστηρικτικά υπήρξαν πάρα πολλά που τους κατηγόρησαν για αναισθησία την ώρα που η πύρινη λαίλαπα έκαιγε Αττική, Βοιωτία και Κορινθία σε πολλά μέτωπα. Πολύς κόσμος κατηγόρησε το ζευγάρι για έλλειψη ενσυναίσθησης, άλλοι για κακό timing την ώρα που καιγόταν η Ελλάδα.

Ενδεικτικά κάποια από τα δηκτικά σχόλια στο Instagram της Δέσποινας Βανδή:

«Λίγο περιεργο τέτοια ώρα να ανεβάζετε πολλοί τέτοιες φώτο»
«Εδώ ο κόσμος καίγεται και………»
«Η χώρα σας καίγεται …και εσείς τραμπάλα»
«Στην κοσμάρα σας γενικότερα…Τι να πεις»
«Ο κόσμος χάνει τα σπίτια του και σεις προκαλείτε …κρίμα αλλα όπως σας ανέβασε έτσι θα σας κατεβάσει».
«Καίγεται όλη η Ελλάδα κι εσείς τον χαβά σας. Τι να πει κανείς δεν υπάρχουν λόγια. Νιονιο γιοκ» 

@desp1navandiofficial A day in Crete?️❤️? #fyp #foryoupage #tiktok #summer #greektiktok ♬ Lovely Day Austin Millz Remix – Austin Millz

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.