Τότε 24, σήμερα 41 και πατέρας: Έτσι είναι εν έτει 2023 ο Διονύσης Μακρής που σάρωσε τα πάντα με το «Ήταν η ζωή μου κόλαση» (Vid)

Τότε 24, σήμερα 41 και πατέρας: Έτσι είναι εν έτει 2023 ο Διονύσης Μακρής που σάρωσε τα πάντα με το «Ήταν η ζωή μου κόλαση» (Vid)

Αποκαλυπτική η συνέντευξη που παραχώρησε.

Το μακρινό πλέον 2006, είχε κυκλοφορήσει ένα τραγούδι, την «Απόλαυση» που ακουγόταν νυχθημερόν από όλα τα ραδιόφωνα και τα μαγαζιά. Το ευρηματικό του ρεφραίν «ήταν η ζωή μου κόλαση, και την έκανες απόλαυση», ηχούσε παντού ξεσηκώνοντας τον κόσμο. Το συγκεκριμένο τραγούδι, είχε ερμηνεύσει ο πρωτοεμφανιζόμενος τότε τραγουδιστής, Διονύσης Μακρής.

Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και ο 24χρονος τότε Διονύσης Μακρής, σήμερα πλέον είναι 41 ετών και η ζωή του, όπως είναι φυσικό, έχει αλλάξει πολύ. Ο τραγουδιστής έχει παντρευτεί και έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ενώ όπως είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», εάν χρειαστεί με χαρά κάνει και δουλειές στο σπίτι και μαγειρεύει βοηθώντας τη σύζυγό του. «Βοηθάει πάρα πολύ η γυναίκα μου αλλά εάν κάτι χρειαστεί το κάνω εγώ, εννοείται χαρά μου είναι», είπε.

Αίσθηση επίσης προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Διονύσης Μακρής, ότι κατά το παρελθόν σε νυχτερινό μαγαζί που δούλευε, συνάδελφός του γνωστός τραγουδιστής, μπήκε στο καμαρίνι του και τον λήστεψε ενώ ο ίδιος βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε.

Δείτε τον 17 ολόκληρα χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.