«Απαξίωση για εσάς»: Το αιχμηρό σχόλιο του Σπύρου Παπαδόπουλου για την υποψηφιότητα Κασσελάκη που έγινε viral

«Απαξίωση για εσάς»: Το αιχμηρό σχόλιο του Σπύρου Παπαδόπουλου για την υποψηφιότητα Κασσελάκη που έγινε viral

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Σπύρος...

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος κλήθηκε -μεταξύ άλλων- να πάρει θέση για τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος, πήρε θέση και για το… φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης, για τον οποίο δε μάσησε τα λόγια του. 

«Πολιτικό ον εξακολουθώ και προσπαθώ να είμαι αλλά δεν εμπλέκομαι με κόμματα. Αμήχανος είμαι κι εγώ, γιατί είναι και μια… πώς να στο πω, δεν είναι και πολύ κολακευτικό αυτό για την Αριστερά. Από την άλλη είναι ένα μάθημα για όλους μας γιατί μπήκε ένας άνθρωπος και μίλησε πρακτικά, χωρίς ιδεολογήματα και πομφόλυγες και τον ακολούθησε αμέσως ο κόσμος. Ένας άνθρωπος που πριν από έναν μήνα δεν τον γνωρίζαμε», είπε και συνέχισε:

«Αυτό είναι και λίγο απαξίωση των μέχρι τώρα μεθόδων και νοοτροπιών. Του καταλογίζουν πολλοί ότι κατέβηκε από τον ουρανό και μέχρι προχθές δεν είχε ιδέα. E, κι εσείς που είχατε ιδέα, όμως, τι κάνατε; Γιατί αυτός  που δεν είχε ιδέα ήρθε και τον προτίμησε ο κόσμος. Μήπως αυτό είναι μία απαξίωση για εσάς; Μήπως κάτι δεν αρέσει σε αυτό που κάνετε εσείς;

Αποδείχθηκε ότι καλά τα λέμε, τι κάνουμε; Εκεί αποδείχθηκε το πρόβλημα. Εγώ -δυστυχώς ή ευτυχώς- ψηφίζω με βάση την ιδεολογία μου. Είμαι κολλημένος και λόγω του πατέρα μου δεν πάει το χέρι μου αλλού. Όχι πως πιστεύω ή υποστηρίζω πραγματικά με την καρδιά μου. Βλέπω όμως πάρα πολλά λάθη, είμαστε λίγο προχθεσινοί, μην πω τίποτα χειρότερο. Ούτε καν χθεσινοί! Να μου πεις χωρίς ιδεολογία, χωρίς ιδανικά πώς θα μεγαλώσει ένας νέος -γιατί χρειάζονται αυτά τα οράματα-, αλλά αυτά τα ίδια φρόντισαν οι άνθρωποι που ήταν μέσα στον κύκλο και ξεθώριασαν. Αναζητούνται άλλα».

Δείτε όσα είπε από το 18ο λεπτό της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.