Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαιώνει την κρίση με τον σύζυγό της: «Έγινε κάτι στον γάμο μας που είναι αιτία χωρισμού - Το έμαθα όταν ήμουν στην εκπομπή» (Vid)

Η Μαριάντα Πιερίδη επιβεβαιώνει την κρίση με τον σύζυγό της: «Έγινε κάτι στον γάμο μας που είναι αιτία χωρισμού – Το έμαθα όταν ήμουν στην εκπομπή» (Vid)

Τι είπε η γνωστή τραγουδίστρια για όσα βιώνει στον γάμο της.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον γάμο της να βρίσκεται σε κρίση επιβεβαίωσε η Μαριάντα Πιερίδη.

Η τραγουδίστρια, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και όπως χαρακτηριστικά είπε «έγινε κάτι στον γάμο μας, μου έστειλαν μηνύματα όταν ήμουν στην εκπομπή, είναι αιτία χωρισμού».

Με αυτή της τη δήλωση ο γάμος της  Μαριάντας Πιερίδη με τον Δημήτρη Κατριβέση βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, η Μαριάντα Πιερίδη είπε χαρακτηριστικά:

«Για να το ξεκαθαρίσουμε… Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δε το έχω ξανασυναντήσει. Δεν είχα χρειαστεί να το αντιμετωπίσω ξανά. Έχει να κάνει με τον σύζυγό μου. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια που ήταν δίπλα μου εκείνη τη στιγμή. Μαζικά εγκεφαλικά. Αυτό».

Και πρόσθεσε: «Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος.

Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του.Όπως και να έχει, το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο και ξέρεις ότι ένας άλλος άνθρωπος σε παρακολουθεί στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι στο διάλειμμα να σου στείλει κάτι…».

Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη:

Δείτε όσα δήλωσε ο ίδιος ο σύζυγός της για την κρίση στον γάμο τους:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.