Μετά την οικονομική καταστροφή: Η βίλα-όνειρο του Στέφανου Κασσελάκη που πέρασε στο Χάρη Βαφειά του Dragons' Den - Ο Light έχει γυρίσει και βίντεο κλιπ στο εσωτερικό της (Vid)

Μετά την οικονομική καταστροφή: Η βίλα-όνειρο του Στέφανου Κασσελάκη που πέρασε στο Χάρη Βαφειά του Dragons’ Den – Ο Light έχει γυρίσει και βίντεο κλιπ στο εσωτερικό της (Vid)

Ολυμπιακών διαστάσεων.

Το φως της δημοσιότητας είδαν εικόνες της βίλας-υπερπαραγωγή στην Εκάλη, η οποία ανήκε στην οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη πριν την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο έζησε ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι την ηλικία των 14 ετών, όταν και έφυγε για την Αμερική μετά τα όσα συνέβησαν στην οικογένειά του.

Ο λόγος για μία γωνιακή έπαυλη τεσσάρων στρεμμάτων και δύο επιπέδων που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο -θυμίζοντας έντονα τη βίλα της «Δυναστείας»-, η οποία διαθέτει πληθώρα μπάνιων -7 στο σύνολο!-, κουζινών και δωματίων (ακόμα και για τους ανθρώπους που εργάζονται στο σπίτι), ένα τεράστιο υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες και εσωτερικούς ανελκυστήρες, δύο καθιστικά, κουζίνες, τρεπεζαρίες, ξενώνες, λεβητοστάσιο, μπάρμπεκιου αλλά και ιματιοθήκη.

Το σπίτι εντόπισε η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη για την εκπομπή Tlive του ALPHA, με τις εικόνες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή να αφήνουν τους πάντες άφωνους.


Από τον πατέρα Κασσελάκη το είχε αγοράσει ο διαφημιστής Γιώργος Πολίτης, ενώ μετά τον θάνατό του το σπίτι πέρασε στην ιδιοκτησία της εταιρείας «Υδρόγειος Ασφαλιστική».

Σήμερα, η βίλα ανήκει στον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, που συμμετείχε στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1, ωστόσο δεν το χρησιμοποιεί ως βασική του οικία.

Στην εν λόγω έπαυλη, πρόσφατα γύρισε βίντεο κλιπ και ο τράπερ Light, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Βαφειά.

Δείτε το:

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.