Αγνώριστος, -42 κιλά μπροστά στις κάμερες: Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του (Vid)

«Παλεύει και ελπίζει, ο Θεός είναι μεγάλος…»: Συγκλονίζει ο αδερφός του Βασίλη Καρρά για την κατάσταση της υγείας του (Vid)

H περιπέτεια της υγείας του που τον κρατάει μακριά από τις πίστες.

H περιπέτεια με την υγεία του Βασίλη Καρρά οδήγησε τον αγαπημένο τραγουδιστή να αποσυρθεί, τουλάχιστον προσωρινά, από τη δισκογραφία και τις ζωντανές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα. Ο δημοφιλής αοιδός υποχρεώθηκε να χάσει πολλά κιλά και στις σπάνιες πλέον εμφανίσεις του φαίνεται εντελώς αλλαγμένος.

O αδελφός του Δαμιανός έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο περιγράφοντας πώς είναι η κατάσταση της υγείας του Βασίλη.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι κάναμε, κάθε μέρα εκεί είμαι. Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα στα κτήματά του.

Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Άνθρωπος είναι το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».

Οι φίλοι του οι καλοί, οι μετρημένοι είναι στο πλευρό του, δεν αφήνει να πάει όποιος να ναι, γιατί ξέρεις οι άσχετοι συνήθως κάνουν την τρίχα τριχιά. Πριν από 20 ημέρες πήγαμε στο στούντιο, κάτσαμε εκεί έκανε πρόβες. “Άντε μου λέει να επιστρέφουμε σιγά-σιγά”», συμπλήρωσε ο Δαμιανός Κεσογλίδης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.