«Δε θυμάμαι τίποτα...»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά τρανς που παρενόχλησε τον Βαγγέλη Κακουριώτη στην πίστα και έγινε viral (Vid)

«Δε θυμάμαι τίποτα…»: Αυτή είναι η εντυπωσιακή ξανθιά τρανς που παρενόχλησε τον Βαγγέλη Κακουριώτη στην πίστα και έγινε viral (Vid)

Τρανς μοντέλο με συμμετοχή σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς και ρίζες από το Εκουαδόρ.

Viral έγινε το βίντεο από την παρενόχληση που δέχτηκε από γυναίκα ο Βαγγέλης Κακουριώτης την ώρα που βρισκόταν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, την ώρα που ερμήνευε μία από τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου.

Η εντυπωσιακή ξανθιά ανέβηκε στην πίστα και χειρονομούσε στον τραγουδιστή ο οποίος βρισκόταν σε εμφανώς άβολη θέση. Η ασφάλεια του μαγαζιού δεν επενέβη και η γυναίκα συνέχισε να βρίσκεται κολλημένη στον τραγουδιστή ο οποίος σε κανένα σημείο δε σταμάτησε το τραγούδι, ούτε αντέδρασε στη σωματική παρενόχληση.

Η εκπομπή Super Κατερίνα εντόπισε τη γυναίκα, η οποία ονομάζεται Mia Karolys. Η Μia Karolys είναι τρανς μοντέλο, με συμμετοχή στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς για διεμφυλικά μοντέλα, Miss International Queen 2019, εκπροσωπώντας το Εκουαδόρ με το όνομα Mia Isabella Maquilón. Eπίσης είναι μοντέλο του Onlyfans και μίλησε στην εκπομπή στα ελληνικά, αναφερόμενη στο ατυχές περιστατικό το οποίο δε θυμόταν λόγω μέθης.

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα. Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια μόνο για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη».

 

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.