Κυκλοφόρησε φώτο της vegan Ντέμης μπροστά από ένα πιάτο με... φαγωμένα παϊδάκια (Pic)

«Είναι απαράδεκτο!»: H Nτέμη Γεωργίου του MasterChef έκανε δημόσια πρόταση γάμου στη σύντροφό της και έφαγε… επική χυλόπιτα (Vid)

H πιο άβολη πρόταση γάμου που έχεις δει ποτέ.

Η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Ντέμη Γεωργίου, είχε μιλήσει την άνοιξη στην κάμερα της «Super Katerina» για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι έκανε συλλογές από σύμφωνα συμβίωσης αλλά και τη νέα της σχέση με μία κοπέλα που φωτογραφίζονταν μαζί στα social media.

Η σεφ ξαναμίλησε λίγους μήνες μετά στην ίδια εκπομπή και αποκάλυψε ότι αυτό θα είναι το τελευταίο σύμφωνο συμβίωσης που κάνει. Η ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση οι δύο γυναίκες να προχωρήσουν και σε έναν γάμο, με την Ντέμη Γεωργίου να ρωτάει χιουμοριστικά αν θα την πάντρευε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα η «πλάκα» που έκανε πήγε ένα βήμα μπροστά, σε μία κατάσταση που αποδείχτηκε πολύ άβολη, καθώς η Ντέμη έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της από το τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με τη ρεπόρτερ και την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Η βίγκαν σεφ επέμενε να πάρει μία απάντηση από τη σύντροφό της, λέγοντάς της μάλιστα ότι η μητέρα της δε θα δει την εκπομπή, γιατί θα την έχουν στείλει στο κολυμβητήριο. Όπως ήταν αναμενόμενο η αντίδραση της συντρόφου της ήταν ακραίο χαρακτηρίζοντας ξανά και ξανά την πρόταση γάμου on air «απαράδεκτο», μαλώνοντας την Ντέμη για την ανώριμη κίνησή της.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.