«Δεν έχω ανορεξία, δείτε τα κιλά μου»: Το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την υγεία της (Vids)

Με φουσκωμένη κοιλιά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έτσι απαντά στις φήμες εγκυμοσύνης – Οι εικόνες που έκαναν χαμό στο instagram (Pics)

Η περίεργη εξήγηση που έδωσε.

H Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και το I’ m a celebrity get me out of here, ξαναβρήκε τους ρυθμούς της γυρίζοντας και στα stories του Instagram της, με το τελευταίο βίντεο να απαντάει ουσιαστικά σε φήμες γύρω από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της.

Το μοντέλο ανέβασε δύο insta stories, στο πρώτο ακούγεται μία φίλη της να τη ρωτάει αν είναι έγκυος, λόγω της φουσκωμένης της κοιλιάς. «Βαλτή είσαι και εσύ; Κοίτα τι έχω πάθει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ξαναδεί αυτό εδώ», απάντησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στο δεύτερο της βίντεο η Θεσσαλονικιά έδωσε τη δική της, λίγο περίεργη εξήγηση, για το φαινόμενο της φουσκωμένη της κοιλιάς αναφέροντας:

«Αυτό το θέμα με την εγκυμοσύνη νιώθω ότι έχει γίνει σαπουνόπερα πλέον. Εγώ πιστεύω ότι είμαι σε προκλιμακτηριακή φάση. Έχω κάτι εξάψεις, κάτι περίεργα με τις ορμόνες μου. Θεωρώ ότι μπαίνω στην κλιμακτήριο. Εγώ αυτό πιστεύω».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.