«Για το στήθος που κρέμασε...»: Οργή Λιάγκα για τη χυδαία ανάρτηση-επίθεση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου σε βάρος του (Pics)

Μετά την ανακατασκευή του κρανίου του με μόσχευμα: H πρώτη on camera εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το φρικτό τροχαίο (Vid)

Πολύ ευχάριστα νέα και εικόνες από τον παρουσιαστή.

Το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2017 με θύμα τον παρουσιαστή Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ακολούθησαν 6 πολύ δύσκολα χρόνια, με τον ίδιο από τότε να δίνει μεγάλη μάχη για να επανέλθει. Τους τελευταίους μήνες αυτό που φαινόταν τότε ακατόρθωτο πλέον μοιάζει με ένα μικρό θαύμα, με τον ίδιο να έχει αποκατασταθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και για πρώτη φορά να εμφανίζεται σε τηλεοπτική κάμερα.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Επί Τόπου του Open και φάνηκε μετά από 6 χρόνια η μεγάλη διαφορά από τις πρώτες εικόνες που είχαμε, του ανθρώπου στο αναπηρικό αμαξίδιο και το οξυγόνο, στον άνθρωπο που πια μπορεί να αυτοεξυπηρετείται, να οδηγεί και να έχει επιστρέψει στη ζωή.

Τα πρώτα πολύ ευχάριστα νέα: Βίντεο-ντοκουμέντο με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη να περπατά και να οδηγεί αυτοκίνητο 6 χρόνια μετά το τροχαίο (Vid)

Η κάμερα βρέθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο παρουσιαστής επέστρεφε από το σχολείο του γιου του. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης χαιρέτισε την κάμερα και κατευθύνθηκε μόνος του στο σπίτι του, χωρίς  να υποβαστάζεται ή να χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη βοήθεια.

Στην εκπομπή μίλησε ο Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου, πλαστικός χειρουργός που ήταν υπεύθυνος για την εγχείριση στο κεφάλι του παρουσιαστή, ο οποίος μίλησε για την αποκατάσταση του κρανίου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη.

Στην πραγματικότητα έγινε ανακατασκευή του κρανίου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όχι με τεχνητά μοσχεύματα, αλλά με μόσχευμα από το ίδιο του το κρανίο. Στην πολύ δύσκολη επέμβαση συμμετείχε και νευροχειρόυργος. Μετά και από δεύτερο χειρουργείο για τις ουλές, ο πλαστικός χειρουργός δήλωσε ότι όλα πήγαν καλά και στο αισθητικό αποτέλεσμα η αποκατάσταση του παρουσιαστή έχει τελειώσει.

Στο πλευρό του Κ. Αγγελίδη όλο αυτόν τον καιρό ήταν η σύζυγός του Εβελίνα, η οποία επίσης μίλησε στην εκπομπή για τα δύσκολα πρώτα χρόνια, και οι δύο φυσικοθεραπευτές του από το κέντρο αποκατάστασης.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.