Αγνώριστος, -42 κιλά μπροστά στις κάμερες: Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια της υγείας του (Vid)

Αδυνατισμένος, με κοτσίδα στο στούντιο ηχογράφησης: Oι πρώτες εικόνες του Βασίλη Καρρά μετά το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του (Vid)

To βίντεο που περίμεναν χιλιάδες θαυμαστές του.

Mετά από πολύ καιρό αποχής από τη δισκογραφία, τις ζωντανές εμφανίσεις και γενικότερα την ενασχόλησή του με το τραγούδι, ο Βασίλης Καρράς, ένας από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές ξαναμπαίνει στο στούντιο για τη νέα του δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

Μάλιστα ένα από τα τραγούδια του ακούστηκε σε πρώτη μετάδοση σε ένα από τα live του Fame Story, σε αποκλειστικότητα του Νίκου Κοκλώνη.

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 εξασφάλισε πλάνα μέσα από το στούντιο ηχογράφησης της νέας δουλειάς του Βασίλη Καρρά, στα οποία φαίνεται ο τραγουδιστής εν ώρα εργασίας.

Ο κόσμος που δεν είχε για πολύ καιρό μία εικόνα του αγαπημένου του αοιδού, είδε τον Βασίλη Καρρά να είναι φανερά αδυνατισμένος σε σχέση με το παρελθόν, ενώ έχει αφήσει και το μαλλί του να μακρύνει, αφού στα πλάνα που εξασφάλισε το Πρωινό έχει τα μαλλιά του δεμένα κοτσίδα, ενώ φοράει ένα μπλε πουκάμισο.

Το βίντεο είναι παραγωγής των Unboxholics και έχει γραφτεί την άνοιξη που μας πέρασε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.