«Γιατί με ψηφίσατε ως άχρηστο; Βλέπω 9 κότες!»: Φανερά τσαντισμένος ο Fipster με τους παίκτες του Fame Story που θέλουν να τον διώξουν (Vid)

«Γιατί με ψηφίσατε ως άχρηστο; Βλέπω 9 κότες!»: Φανερά τσαντισμένος ο Fipster με τους παίκτες του Fame Story που θέλουν να τον διώξουν (Vid)

Tι απάντησαν οι μαθητές.

Mε άγριες διαθέσεις επέστρεψε στο Fame Story o Fipster για το μάθημα των social media στους παίκτες, ύστερα από την ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο Νίνο από τους παίκτες για όλους τους καθηγητές. Στην ψηφοφορία αξιολόγησης ο Fipster είχε πάρει 9 αρνητικές ψήφους από τους παίκτες που θεωρούσαν τον ίδιο ή/και το μάθημά του αχρείαστο.

«Το δικό μου μάθημα δεν είναι υποχρεωτικό, όποιος θέλει μπορεί να αποχωρήσει, όποιος δεν αποχωρήσει θα μείνει εδώ και θα έχουμε μια ειλικρινή σχέση», είπε εκνευρισμένος στους μαθητές ο καθηγητής social media του Fame Story.

O Fipster ζήτησε μεταξύ άλλων να μάθει ποιοι από τους παίκτες τον ψήφισαν ως άχρηστο, αφού υποσχέθηκε ότι αυτό δε θα επηρεάσει τη μεταξύ τους σχέση.

«Εγώ βλέπω 9 κότες. Πού είμαστε στο Fame Story ή σε κοτέτσι;», ρώτησε, φανερά ενοχλημένος όταν κανένας από τους μαθητές που τον ψήφισαν σε κρυφή ψηφοφορία δεν βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί την ψήφο του.

Ο μόνος  που μίλησε, εξηγώντας τι δεν του αρέσει στα πρώτα τρία μαθήματα του Fipster, ήταν Τίτος, ο οποίος όμως αρνήθηκε να πει ποια είναι η ψήφος του καθώς εξαρχής η ψηφοφορία είχε διευκρινιστεί ότι ήταν κρυφή.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, η συμπεριφορά του Fipster σχολιάστηκε αρνητικά, καθώς μία αντίστοιχη ψηφοφορία με αυτή που ζήτησε ο Νίνο, είχε ζητήσει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος πριν αρκετά χρόνια στο Fame Story στο οποίο ο Νίνο ήταν μαθητής. Ο Ανδρέας σχολίασε ότι τότε το έκανε γιατί ήθελε οι μαθητές να είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι γύρω τους (καθηγητές, κριτική επιτροπή).

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.