Ντέμη Γεωργίου | 2 χρόνια μετά το Masterchef μας παρουσιάζει τη νέα της σύντροφο - Δείτε τις μαζί (Pics)

«Θέλω να παντρευτώ τη σύντροφό μου στην εκκλησία, να ντυθώ νυφούλα»: Η Ντέμη Γεωργίου του MasterChef για τη νέα της σχέση και το «μισό» νομοσχέδιο

«Δεν θέλω να την παντρευτώ στο Δημαρχείο».

Ξανά ερωτευμένη δηλώνει η Ντέμη Γεωργίου που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, λίγα χρόνια μετά τον χωρισμό της από την πρώτη της σύζυγο.

Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου», δήλωσε ξανά ερωτευμένη, ενώ αποκάλυψε πως έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης με τη νέα της σύντροφο αλλά και πώς έχει γίνει πρόταση γάμου στο Λονδίνο.

Ωστόσο, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής του Star, παραδέχεται πως είναι πολύ απογοητευμένη για το γεγονός πως στην ουσία -όπως εκείνη θεωρεί- δεν αλλάζει τίποτα με την ψήφιση του νομοσχεδίου για των γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, καθώς εκείνη επιθυμεί να παντρευτεί σε εκκλησία και όχι στο Δημαρχείο.

«Οι νόμοι με κάνουν να νιώθω μειονεκτικά. Ευχαριστώ οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία. Θέλω να πάω σε εκκλησάκι, να ντυθώ νυφούλα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ. Δε θέλω να παντρευτώ σε Δημαρχείο, θέλω εκκλησάκι. Το νομοσχέδιο είναι ένα μικρό βήμα, τα βήματα γίνονται μεγάλα. Είσαι σα να μας δίνουν ένα μικρό δολωματάκι. Εγώ απλά θεωρώ ότι δεν θα αλλάξει τίποτα», είπε φανερά απογοητευμένη και συνέχισε:

«Πιστεύω. Αγαπώ. Έχω μεγαλώσει μέσα σε εκκλησίες. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι. Απογοητεύομαι για ένα μισό νομοσχέδιο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.