«Με πήραν στην Black Friday»: Ατάκα-«δηλητήριο» από τον Κωνσταντίνο Βασάλο στον Δημήτρη Αλεξάνδρρου! (Vid)

Μετά τη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου – Oι φωτό που πρόδωσαν τη σχέση τους (Pics)

Τους πρόδωσε ο πύργος.

Η σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου φημολογείται από τον Δεκέμβριο του 2023, αλλά όσο και αν τον πιέζουν οι ρεπόρτερς ο ίδιος δεν επισημοποιεί τίποτα ενώ προσπαθεί να κρατήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του με την όμορφη Μαρία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμα και αν αυτά τα φώτα είναι στην πόλη του φωτός, το Παρίσι. Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor ταξίδεψε αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, φαινομενικά μόνος, και ανάρτησε κάποια instories από τον πύργο του Άιφελ.

Λίγο αργότερα, η Μαρία Παπαγεωργίου, σχεδόν από την ίδια απόσταση, ανάρτησε και εκείνη story από τον πύργο του Άιφελ. Μία τόσο μεγάλη σύμπτωση ή τελικά οι φήμες ισχύουν από το ζευγάρι δε θέλει ακόμα να μπει στη διαδικασία των κοινών εμφανίσεων και φωτογραφίσεων; Ειδικά αν βρίσκονται κάπου για διακοπές και ξεκούραση.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Μετά τη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου - Oι φωτό που πρόδωσαν τη σχέση τους (Pics)

Μετά τη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου - Oι φωτό που πρόδωσαν τη σχέση τους (Pics)

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.