Επιστρέφει το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου;

Μιντιάρχης | Όλα τα ‘χει η Μαριορή (του ΣΥΡΙΖΑ), ο φερετζές του Λαζόπουλου της έλειπε…

«Να σταματήσει αυτό το αριστερό μοιρολόι, να πάνε να κλάψουν στα σπίτια τους και αν ο Κασσελάκης είναι μία φλούδα θα τον ξεράσει μία μέρα και αυτόν η ιστορία».

Κι ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ διάγουν, στη μετά-Τσίπρα εποχή και στην περίοδο Κασσελάκη, μερικές… καταπληκτικές ημέρες, όπου ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του, τσουπ εμφανίστηκε και ο Λάκης Λαζόπουλος για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του καταφέρθηκε εναντίον της «Ομπρέλας» και όσων «μοιρολογούν», όπως λέει, την Αριστερά.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει μπουρλότο με τις διαγραφές εξ Αμερικής», ενώ για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο χαρακτηριστικά σημειώνει πως άφησε «τόσα δισ. στον Μητσοτάκη και δεν έδωσε μία ρημάδα σύνταξη στους ανθρώπους που ήδη φοροκυνηγούσε, ωραίος Αριστερός…». στο, δε, ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ λέει «σιγά που θα φύγει ο Τσακαλώτος και θα κλάψουν, όλος ο κόσμος της Αριστεράς. Θα χάσουν το σακίδιο και θα τους πονέσει».

Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Λαζόπουλος λέει πως ο νέος πρόεδρος παλεύει αποτυχημένα μέχρι στιγμής να δώσει ένα κοινωνικό ρεύμα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για όσους διαφωνούν σχολίασε προτρέποντας: «Διαγραφή με τα 1.000, χωρίς πολλά πολλά λόγια, απλά. Δεν θες, όπως λέει και μία ψυχή, ‘στην ευχή της Παναγίας και στο διάολο’. Μαζί δηλαδή, πηγαίνεις στην ευχή της Παναγίας και εκεί δεξιά είναι και ο διάολος, κάνεις στροφή και έφυγες. Να σταματήσουν οι μοιρολογίστρες να κλαίνε εκεί πέρα».

Και καταλήγει: «Να σταματήσει αυτό το αριστερό μοιρολόι, να πάνε να κλάψουν στα σπίτια τους και αν ο Κασσελάκης είναι μία φλούδα θα τον ξεράσει μία μέρα και αυτόν η ιστορία».

Και η σαπουνόπερα, συνεχίζεται.

@marka2318

♬ original sound – Marka1

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.