Σασμός φινάλε | To μεγάλο φάουλ στο πολυαναμενόμενο τελευταίο επεισόδιο που εξόργισε τους τηλεθεατές (Pics & Tweets)

Μιντιάρχης | Νέα απαξίωση της ΕΡΑ Σπορ από τη διοίκηση της ΕΡΤ

Θα απαντήσει ποτέ ο κύριος Ζούλας;

Η φετινή, αγωνιστική σεζόν θα γραφτεί ραδιοφωνικά στα… μαύρα κατάστιχα της ιστορίας της ΕΡΑ Σπορ. Και τι δεν έχει προηγηθεί άλλωστε… Κυριότερο, ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τους αγώνες της Super League 2 καθώς δεν υπάρχει φέτος συμφωνία της ΕΡΤ με τη διοργανώτρια.

Α, και η ιστορία με τον Χρήστο Κοντό που έμεινε για λίγο καιρό… στον πάγο εξαιτίας παρέμβασης μεγαλοπαράγοντα.

Από καιρό, δε, κοπεί τα «εκτός έδρας εξωτερικού», ήτοι αν μια ελληνική ομάδα έπαιζε στην Ευρώπη, η περιγραφή γινόταν από… την Αγία Παρασκευή! Κι αν έπεφτε το ρεύμα ή το σήμα τη Cosmote TV, τι θα έκαναν;

Πλέον, η συμπεριφορά της διοίκησης του Κωνσταντίνου Ζούλα προς τους αθλητικούς συντάκτες χτύπησε… κόκκινο. Ενός προέδρου (του ΔΣ της ΕΡΤ) που μαθαίνω ότι δεν έχει πολύ μέλλον στη θέση. Πλέον η τακτική είναι, για να μην πληρώνει η ΕΡΤ για την ΕΡΑ Σπορ, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) που μετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να ταξιδεύουν με τα τσάρτερ των ομάδων ή αλλιώς αλλά πάντα με χρέωση… των ΠΑΕ. Εξ ου και πρόσφατα τα Αμπερντίν – ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ – ΑΕΚ καλύφθηκαν από τους αθλητικούς συντάκτες της ΕΡΑ Σπορ από… το στούντιο.

Ανάλογα συμβαίνουν και στους εκτός έδρας αγώνες μπάσκετ της Basket League, με πρόσχημα τη χιλιομετρική απόσταση δεν αναγνωρίζεται διανυκτέρευση. Δηλαδή, αν θες να καλύψεις το Κολοσσός – Παναθηναϊκός, να πας… αυθημερόν στη Ρόδο;

Ιδού και το πήδημα…

Η ΕΡΤ δικαιολογεί διανυκτέρευση μόνον στην περίπτωση κατά την οποία ο αγώνας  διεξάγεται στις 20:00 και μετά. Μια διανυκτέρευση με πλαφόν κάλυψης τα 60 ευρώ και έως 40 ευρώ ημερησίως για σίτιση (με αποδείξεις φυσικά).

Ελληνική Ραδιοφωνία Τραγέλαφος…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.