Σαββατοκύριακο με τρία ντέρμπι - φωτιά

Σαββατοκύριακο με τρία ντέρμπι – φωτιά

Δεν έχει μόνο ΠΑΟΚ – Άρης…

Καθηλωτικό θα είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου (6-7/3) με τέσσερα μεγάλα ντέρμπι.

Κι αν το ένα είναι… εδώ, δικό μας (ΠΑΟΚ – Αρης με μετάδοση από τη Nova), διεξάγονται άλλα τρία στην Ευρώπη, όλα με μετάδοση από την Cosmote TV από Μόναχο, Μαδρίτη και Μάντσεστερ. Ενόψει των τριών κορυφαίων αναμετρήσεων η δημοσιογραφική ομάδα της Cosmote TV έχει ετοιμάσει ειδικές εκπομπές με όλο το ρεπορτάζ των παιχνιδιών.

Στην «Allianz Arena» του Μονάχου διεξάγεται το Klassiker της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ.

O αγώνας θα μεταδοθεί στις 19.30 από το Cosmote Sport 1HD και ταυτόχρονα από το κανάλι Cosmote Sport 4K της νέας Cosmote TV. Μέσα από την εκπομπή «Sportshow Live Action» (16.30, Cosmote Sport 1HD) οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης γερμανικής συνάντησης, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει η postgame εκπομπή.

Την Κυριακή 7/3 στις 17.15 (Cosmote Sport 2HD & Cosmote Sport 4K) θα δοθεί η σέντρα για το ντέρμπι της Μαδρίτης με πρωταγωνίστριες τις Ατλέτικο και Ρεάλ, που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις για τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου της LaLiga Santander. Στις 18.30 (Cosmote Sport 1HD) τη σκυτάλη θα πάρει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ.

Πριν και μετά από κάθε ντέρμπι, η ειδική εκπομπή της Cosmote TV «Ρυθμός των Ντέρμπι» θα βρίσκεται στη διάθεση των συνδρομητών μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες και το παρασκήνιο της αγωνιστικής δράσης, καθώς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.