«Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν»: Το απίστευτο ποσό που πήρε η Άννα Παναγιωτοπούλου από το Mega για τους δύο κύκλους του «Ντόλτσε Βίτα»

«Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν»: Το απίστευτο ποσό που πήρε η Άννα Παναγιωτοπούλου από το Mega για τους δύο κύκλους του «Ντόλτσε Βίτα»

Η «Χριστίνα Μαρκάτου» είχε κάνει χρυσό deal.

Το Μεγάλο Σάββατο σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία εδώ και αρκετά χρόνια πάλευε με το Αλτσχάιμερ.

Ένας από τους εμβληματικότερους ρόλους που χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτός της Χριστίνας Μαρκάτου στο «Ντόλτσε Βίτα» του Mega που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1995, όταν η Άννα ήταν 48 ετών.

Θάνατος Άννας Παναγιωτοπούλου: Αντώνης και Ασπασία αποχαιρετούν τη Χριστίνα Μαρκάτου του «Ντόλτσε Βίτα» (Pics)

Τότε, όπως η ίδια αποκάλυψε πολύ αργότερα σε συνέντευξή της, είχε ζητήσει ένα εξωπραγματικό ποσό για κάθε επεισόδιο της σειράς, το οποίο τελικά κατάφερε να πάρει.

Ποιο ήταν αυτό;

«Από την τηλεόραση τότε έβγαιναν πολλά χρήματα. Εγώ στο ‘Ντόλτσε Βίτα’ έπαιρνα ένα εκατομμύριο το επεισόδιο. Ανεξάρτητα από την επιτυχία, αυτή ήταν η συμφωνία. Αυτό μου ήρθε εμένα, αυτό είπα. Δεν πίστευα ότι θα μου τα δώσουν κιόλας», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό σημαίνει πως  για τους δύο κύκλους της σειράς -μιλάμε για συνολικά 70 επεισόδια- η ηθοποιός εξασφάλισε 70 εκατομμύρια δραχμές, ποσό που με τα σημερινά δεδομένα δεν έχει καταφέρει κανένας ηθοποιός να «κλείσει».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.