Εν αναμονή τηλεοπτικού συμβολαίου η ΑΕΚ

Εν αναμονή τηλεοπτικού συμβολαίου η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, αλλά φροντίζει να δουν οι φίλαθλοί της το πρώτο φιλικό προετοιμασίας.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα, Τρίτη στις 14:00 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Ολλανδία και το φιλικό θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του AEK TV στο Youtube. Έτσι άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της στις αρχές Αυγούστου.

Οι διαπραγματεύσεις στις οποίες βρίσκεται η «Ενωση» για να αποκτήσει ένα καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο, ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

Για το ΑΕΚ TV η απόφαση που πάρθηκε προκειμένου να φτάσει στον κόσμο εικόνα απ’ αυτό το πρώτο τεστ της ομάδας του Αλμέιδα, από την στιγμή που δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Αν δεν υπάρξει οριστική εξέλιξη, πιθανότατα με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή διαδικτυακά μέσω του ΑΕΚ TV, θα μεταδοθεί και το φιλικό του Σαββάτου με την Αντβέρπ.

Ως τότε, η ΑΕΚ έχει στα χέρια της μεγάλη πρόταση από τη Nova, ως είχαμε αποκαλύψει, η Cosmote TV έκανε ρελάνς και αναμένονται εξελίξεις από μέρα σε μέρα…

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.