Προκλητικά ευδιάθετος ο πιλότος: H ατάκα μέσα στο κρατητήριο για τη δολοφονία της Κάρολαϊν που εξόργισε τους πάντες (Vid)

Σαν ξενοδοχείο: Aυτό είναι ο VIP κελί του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών (Vid)

Ποιες ανέσεις έχει το κελί του δολοφόνου πιλότου.

Το δελτίο του Star είχε εξασφαλίσει χτες την πρώτη φωτογραφία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του δολοφόνου των Γλυκών Νερών, μέρα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, η οποία τον έδειχνε να στέκεται στο προαύλιο των φυλακών με συγκρατούμενούς του.

Η πρωινή εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα φωτογραφίες από το κελί του 32χρονου, όπου κρατείται με 3 ακόμα συγκρατούμενούς του στη ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών.

Το συγκεκριμένο κελί χαρακτηρίζεται ως VIP αφού έχει αρκετές παραπάνω ανέσεις από τα τυπικά κελιά της φυλακής. Στις φωτογραφίες που έδειξε η εκπομπή βλέπουμε ότι στο κελί υπάρχουν δύο κουκέτες διπλές, για να κοιμούνται τέσσερα άτομα, τουαλέτα σε ξεχωριστό κλειστό χώρο, τραπέζι με καφετιέρα, ψυγείο, κουρτίνες αλλά και είδη πρώτης ανάγκης σε ράφια (καθαριστικά, οδοντόκρεμες κτλ).

Όπως σχολίασαν οι δύο παρουσιαστές, οι συνθήκες δεν είναι καθόλου απάνθρωπες, ενώ είναι άγνωστο γιατί μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο κελί ο 32χρονος δολοφόνος, αφού μαζί του κρατούνται 3 ακόμα άνθρωποι που δεν έχουν διαπράξει κακούργημα διπλού φόνου, ανθρώπου και σκύλου, όπως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οι τρεις συγκρατούμενοί του, με τους οποίος μοιράζεται το VIP κελί, κατηγορούνται οι δύο για ναρκωτικά (ο ένας μάλιστα ήταν σωφρονιστικός υπάλληλος) και ο τρίτος για λαθρεμπόριο.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.