Επίθεση 15 αγνώστων σε δημοσιογράφους του ΟPEN σε ζωντανή μετάδοση

Επίθεση 15 αγνώστων σε δημοσιογράφους του ΟPEN σε ζωντανή μετάδοση

Μόνο ντροπή.

Μία επίθεση σε ρεπόρτερ και τεχνικούς της τηλεόρασης του Open έγινε το βράδυ της Παρασκευής την ώρα που το συνεργείο του καναλιού κάλυπτε τις καταστροφικές πυρκαγιές στο μέτωπο των Θρακομακεδόνων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ρεπόρτερ του Open TV, Κώστα Αλατζά και Ελευθερίας Σπυράκη ομάδα ατόμων τους επιτέθηκε, γρονθοκόπησε τον Κώστα Αλατζά επιτέθηκαν στην Ελευθερία Σπυράκη, τους προπυλάκησαν, τους πέταξαν τις κάμερες, έσπασαν τζάμια από το αυτοκίνητο του OPEN και έκλεψαν και το σακίδιο του οπερατέρ.

Η επίθεση καταγράφηκε σε ζωντανή μετάδοση την ώρα που ο Κώστας Αλατζάς βρισκόταν μπροστά από την κάμερα και έδινε το ρεπορτάζ στους τηλεθεατές του σταθμού.

Η ρεπόρτερ καταγγέλλει ότι η επίθεση έγινε από 15 αγνώστους παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν και να τη σταματήσουν.

Η ταραγμένη από την επίθεση ρεπόρτερ μετέφερε αργότερα στη Μήνα Καραμήτρου, που βρισκόταν στο στούντιο, ότι οι μόνοι που επενέβησαν και ηρέμησαν την κατάσταση ήταν οι πυροσβέστες οι οποίοι έγιναν μάρτυρες του περιστατικού.

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.