Μετάλλαξη Δέλτα: Τα 3 ύπουλα συμπτώματα

Ο πιο μεγάλος αρνητής: Πέθανε από κορωνοϊό ο παρουσιαστής που αποκαλούσε τις μάσκες «καλσόν προσώπου»

Ο διασημότερος ίσως αντιεμβολιαστής.

Την τελευταία του πνοή άφησε μερικές ώρες πριν ο διάσημος παρουσιαστής της Φλόριντα και φανατικός υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, Ντικ Φάρελ, σε ηλικία 65 ετών, χτυπημένος από τον κορωνοϊό και ύστερα από τρεις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος όλον αυτόν τον καιρό προέτρεπε φίλους και τηλεθεατές να μείνουν μακριά από τα εμβόλια, μη διστάζοντας να αποκαλεί δημόσια «ψεύτες» τους γιατρούς που τάσσονταν υπέρ του άμεσου εμβολιασμού τον πολιτών.

«Γιατί να πάρετε ένα εμβόλιο που προωθείται από ανθρώπους που είπαν ψέματα για τις μάσκες;», σχολίαζε στα social media αποκαλώντας τις ίδιες «πάνες προσώπου» και «καλσόν προσώπου».

Ο πιο μεγάλος αρνητής: Πέθανε από κορωνοϊό ο παρουσιαστής που αποκαλούσε τις μάσκες «καλσόν προσώπου»

Όπως υποστηρίζουν φίλοι του στον τοπικό σταθμό WPTV, μόλις προσβλήθηκε από τον φονικό ιό, άλλαξε γνώμη θέλοντας να περάσει το μήνυμα σε όλους πως έπρεπε να εμβολιαστούν.

«Ο COVID πήρε έναν από τους καλύτερους φίλους μου! RIP Ντικ Φάρελ. Μου έστειλε μήνυμα για το εμβόλιο και μου είπε ‘Πάρτε το!’. Μου είπε ότι αυτός ο ιός δεν είναι αστείο και πρόσθεσε ‘Μακάρι να είχα κάνει εμβόλιο’», έγραψε στο Facebook η καλή του φίλη Amy Leigh Hair, η οποία δήλωσε στο WPTV:

«Ήμουν ένας από τους ανθρώπους σαν αυτόν που δεν εμπιστεύτηκε το εμβόλιο. Εμπιστεύτηκα το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Απλώς τώρα φοβήθηκα περισσότερο να πάρω τον COVID-19 από ό, τι φοβήθηκα για τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. Χαίρομαι που εμβολιάστηκα».

Ακολουθήστε το Dailymedia.com.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των media.